Креатин монохидрат

Може ли някой да ми обясни, да ли може Кератин да се използва във храна, например в палачинките? Креатина ми е на марката SCITEC NUTRION!

Темата беше редактирана от Вероника Налбатска на 07.05.17 20:09.

07.05.17
10:25

Въпросът тук не е може ли, а защо някой би причинил нещо подобно на храната...
Гребеш креатина с лъжицата и направо в устата - жабуркаш с малко вода да се разтвори криво-ляво и гълташ.

07.05.17
11:08

Не би трябвало да има проблем креатина да се подлага на термична обработка, след като подлагаме месото на такава и след това креатина не си променя химичната структура. Друг е въпросът дали си струва целият процес на готвене само за да приемеш една доза протеин. Но по същата логика и протеиновите барове са излишни, след като е много по-лесно да се изпие една доза протеин (за което не е нужно нищо повече от едно шише от 0,5л), и по-евтино.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1