09.05.17
23:57
Здравейте имам нужда от няколко съвета ако някои се е сблъсквал с нещо от изброените неща благодаря предварително 🙂
1. така преди да започна с фитнес бях футболист и слаб имах си апетит но кила некачвах и когато почнах с фитнеса взех анаболи попринцип нямам никакви оплаквания но след цикала защото беше зимата дойде пролета и почнахме да играем футбол в махалата и потичам малко и се изморявам и доста бързо бих казал че се изморявах както и до днес сега съм повече килограми от тогава но сега държа малко повече на тичане нищо че нетичам(от дете си имам проблем и немога винаги да дишам прес носа то не точно проблем но просто от дете си свикнах да дишам повече прес устата опитвам се и сега да го правя но не винаги го правя за съжаление) та ако може някои да ми даде съвет за това нещо с бързото уморяване когато тичам ще съм благодарен.
2.Проблем ли е че не правя кардио и никога несъм правил
3. Много трудно качвам сила в гърдите и в рамото аз съм 94 кг на лежанката зорлем правя 7 повторения на а раменна преса с лост с 60 кг правя трудно 8,понякога усещам че имам силата да бутна още но самите мускули са ми са се удървили.
4.Четвъртото доста ме уплаши промених тренировките и тренирах по тази програма вече 2 месеца когато един следобед по време на тренировка правейки крака след всяка серия усещах как сърцето ми неспира да бие силно не си почива но докато правя серията неги усещам а аз съм си инат и довърших до края тренировката си а тогава правех крака 7 упражнения по 3 серий по 15 повторения и когато си тръгнах от залата ми стана още по лошо и получих симптоми на инфаркт и отидох до бърза помощ и попът натам повърнах и се почъствах малко по добре прегледаха ме кръвно екг всичко наред на следващия ден ходих на кардиолог и той ми каза че не вижда нищо нередно прати ме на невролог той ме прегледа но за всеки случай ме прати да ми снимат прешлените и всичко беше наред и добре тренирах си докато вчера сутринта пак ми стана лошо докато правя същата тренировка но без симптомите на инфаркт само сърцето ми бие доста очестено без почивка и когато си тръгнах от залата пак повърнах но повече пъти и се оправих в бърза помощ ми казаха само ще ми е ниско кръвното .Така че ако някои се е сблъсквал с това нещо или негов приятел ще бъда много благодарен ако помогне за това нещо
5. това е последното и спирам да ви занимавам защото никаде несъм срещал упражнения за китки и по здрав захват ако някои знае нека сподели с мен
И като цяло като изключим качването на сила в трицепс бицепс и повечето упражнения за гръб както казах по горе гърдите рамото клека и тягата са ми доста слаби за тези килограми за който съм и несъм дебел имам леко корем но не личи
Благодаря ви!!!
10.05.17
11:18
80 кг раменна преса за 8 повторения си е впечатляващо постижение ако питаш мен.
Ти до колко искаш да я докараш?
10.05.17
21:16
казано от SvetoslavS на 10.05.17, 11:18:
80 кг раменна преса за 8 повторения си е впечатляващо постижение ако питаш мен.
Ти до колко искаш да я докараш?
извинявай за забележката но съм написал 60 кг а не 80
10.05.17
23:07
“60 кг на лоста” се разбира като 60 кг + лоста (който е 20 кг).
11.05.17
00:30
говоря за 60 кг с лоста не 60 кг + лоста