11.05.17
23:39
Здравейте , наскоро си купих дъмбел за да тренирам в домашни условия , висок съм 193 , 75 кг, но съм Скинифат , реших да се постегна и да започна тренирам и храня здравословно , като се стремя да се орелефя главно (lean / aesthetic), а не да ставам масивен и огромен. Някакви съвети относно хранителния режим и тренировките? В момента съм решил да се храня веднъж до 2 пъти дневно , тъй като нямам възможност за повече (иначе съм принуден да се храня с боклуци , тъй като имам по 8-10 часа практика на ден). Мисля да спра въглехидратите тотално. На ядене изяждам по 100 - 150 грама пилешко филе със салата (1 краставица , 1 домат) като мисля да е до 2 пъти дневно (300 гр пилешко филе общо за деня). Та въпроса ми е , ще има ли някакъв ефект , че не съм наясно изобщо? Някакви съвети относно хранене , тренировъчен режим? Ако реша да си купя протеин примерно , няма да започна да качвам маса нали (питам , защото бях 98 килограма преди , но свалих на 75 като се ограничавах в яденето и получих Skinny-fat и сега искам да съм орелефен , но без маса). Благодаря предварително и се извинявам за глупавите въпроси.
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работимСамо да попитам това орелефяване на какво ще го направиш, ти ако намалиш още малко храната ще изчезнеш.
Сметни си колко калории ти трябват, раздели ги между храненията ти, гледай да са от качествени източници.
казано от Georgi Atanasov на 11.05.17, 23:39:
Мисля да спра въглехидратите тотално. На ядене изяждам по 100 - 150 грама пилешко филе със салата (1 краставица , 1 домат) като мисля да е до 2 пъти дневно (300 гр пилешко филе общо за деня). Та въпроса ми е , ще има ли някакъв ефект , че не съм наясно изобщо?
Да, ефекта е, че ще умреш от глад.
Ако реша да си купя протеин примерно , няма да започна да качвам маса нали
Не, няма да почнеш да качваш, само ще си дадеш парите за глупости.
сега искам да съм орелефен , но без маса).
Ако под релефен имаш предвид да си кожа и кости - да, ще стане, няма проблеми. Анорексиците като гледам вадят много як релеф.
13.05.17
17:34
Здравейте , наскоро си купих дъмбел за да тренирам в домашни условия , висок съм 193 , 75 кг, но съм Скинифат , реших да се постегна и да започна тренирам и храня здравословно , като се стремя да се орелефя главно (lean / aesthetic), а не да ставам масивен и огромен. Някакви съвети относно хранителния режим и тренировките? В момента съм решил да се храня веднъж до 2 пъти дневно , тъй като нямам възможност за повече (иначе съм принуден да се храня с боклуци , тъй като имам по 8-10 часа практика на ден). Мисля да спра въглехидратите тотално. На ядене изяждам по 100 - 150 грама пилешко филе със салата (1 краставица , 1 домат) като мисля да е до 2 пъти дневно (300 гр пилешко филе общо за деня). Та въпроса ми е , ще има ли някакъв ефект , че не съм наясно изобщо? Някакви съвети относно хранене , тренировъчен режим? Ако реша да си купя протеин примерно , няма да започна да качвам маса нали (питам , защото бях 98 килограма преди , но свалих на 75 като се ограничавах в яденето и получих Skinny-fat и сега искам да съм орелефен , но без маса). Благодаря предварително и се извинявам за глупавите въпроси.
Трябваше на 98 кг да се орелефиш.
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече