14.05.17
15:02
Здравейте, много бих искала да споделя нещо. Момиче съм, на 16 и в момента 56 кг. Декември месец си поръчах фитнес програма и хранителен режим от един фитнес инструктор. Имах 4 дни силова и след нея 30 мин кардио, после 2 дни само кардио и един ден почивка. Кардиото го правех на велоелгометър. Спазвах режима, трябваше да приемам около 1800 калории на ден, но постепенно ги намалих и започнах да приемам доста по-малко от това. След месец спазване на всичко това имах страхотни резултати, бях свалила 2 кг и много се радвах. Продължих така, резултатите ми ставаха все по-добри, много се бях запалила по тренировките и не можех без тях. Всичко беше супер до месец март.. Нямах сила за тренировки, не можех да правя и 10 мин кардио.. Тренирах, но ми се тренираше, нямах мотивация, чувствах се много зле. Малко след това си контузих коляното и ми казаха че трябва да спра тренировките за около месец. След като се възстанових напълно реших, че вече мога да започна отново с тренировките.. Но не знам дали защото спрях.. Качих 4 кг, напълнях, върнах се в миналата си форма.. Цяла зима се трудя, имах резултати и много хора ми го казваха и накрая.. Чувствам се много зле. Ако продължа да тренирам както преди, дали ще постигна отново резултати и ще върна формата си? Не знам защо се получи това.. Моля коментирайте
Малко увеличих калориите, като цяло гладувах тези 2 месеца през които свалих и след това силно ми се засили апетита
15.05.17
09:07
Здравей!
Започнала си с 1800, но казваш, че след това си ги намалявала. До колко стигна?