Трябва да сменям телефона

Здравейте!

От няколко години карам с xperia, искам да се отпусна и да си взема нещо по-хубаво, ще ви помоля да ми препоръчате някакъв телефон. Мисля за sony xperia m4 aqua и samsung galaxy a5 и samsung j5 обаче не съм сигурен дали си заслужават.

16.05.17
17:59

J5 е супер. И камерата, и телефона, и дисплея. Само си вземи от тези по- новите с 16 ГБ рам, че 8 много бързо свършват.

17.05.17
13:59

Здравей,аз съм със sony aqua 4 от около година и половина и нямам проблем до сега.

За сега съм се спряла на Samsung Galaxy J5, но батерията ми се искаше да е по-издържлива, обичам да слушам музика и играем и игри...

17.05.17
21:22

По-добре си вземи j7, батерията му е 3300mah и не е скъп.

17.05.17
21:33

За бюджетен телефон се насочи към леново, от към цена/качество са много прилични.

ДЕ

01.06.17
13:54

казано от Пресиана Нестиславова на 17.05.17, 21:18:

За сега съм се спряла на Samsung Galaxy J5, но батерията ми се искаше да е по-издържлива, обичам да слушам музика и играем и игри...

Eдиният ми син има такъв, модела е поне над година сигурно, но е много доволен. Ползва го за онлайн игри и какво ли не, не е давал проблеми. Не знам с каква памет е, както казва Димо-дали 8 или 16 гб. Другият ми син си избра Алкател РОР4 ако не бъркам модела-също е много доволен. Даже Алкатела ми излезе супер евтино, защото и двете деца са с планове и като подписах договора, дали имаше и 200 лв. да го платя в брой.
То какъвто и да вземеш, аз не знам повече от един ден макс да им трае батерията.

01.06.17
14:15

И на мен ми предстои да си сменя телефона. Към настоящия момент ползвам Alcatel Idol 3 и съм много-много доволен. Просто вече е многократно изтърван и е пред разпад ( По дисплея няма нито една драскотина ). Та за момента се колебая между Huawei P10, P10 Lite или SE модела на Ябълката.  Ще ми е интересно, ако някой сподели мнения за тези модели

01.06.17
15:14

Това с батериите отдавна не е значим фактор, взимаш си външна батерия за 20-30 лева и си 6 ако толкова хабиш батерии.

Новия бюджетен айфон изглежда приятно, колежката си купи такъв и е много доволна. Тя открай време си е на айфони, т.е. не е от някой куча марка да е скочила на айфон и да е впечатлена.

01.06.17
15:38

казано от ME4O_TURIST на 01.06.17, 14:15:

И на мен ми предстои да си сменя телефона. Към настоящия момент ползвам Alcatel Idol 3 и съм много-много доволен. Просто вече е многократно изтърван и е пред разпад ( По дисплея няма нито една драскотина ). Та за момента се колебая между Huawei P10, P10 Lite или SE модела на Ябълката.  Ще ми е интересно, ако някой сподели мнения за тези модели

SE е супер телефон с няколко изключения:
- миниатюрен дисплей, което пък може и да е плюс, телефонът е компактен.
- ниска цена за 16гб модела, но не стигат, а 64гб версията е 900+лв, за още 200 си взимаш 7ица с 32гб, които са окей като памет. Ако имаш откъде да си освободиш ддс, цените не са мега фрапантни, моят джетблек декември ми излезна 1400лв, на майка ми 32гб 1100лв.
- като бързина, камера, качество, ами епъл или си им фен или не се докосваш до иос устройство. Камерата за снимки и видео не отстъпва нито на 6ес, 7, галакси 7 и 8. Има в ютуб колкото искаш клипчета със сравнения, слоу мотиона е супер - 1080п на 120фпс и 720п на 240, 4к не знам, аз не ползвам.
Аз лично ползвах две години 5ицата като излезна, после минах на един китайски андроид за 400лв и сега съм с 7. Иоса си има + и - зависи теб какво те кефи, ако бюджетът не е проблем - SE с 64гб/7 32 или 128, ако се кефиш на андроид - галакси 7 или 8, ако ти трябва бюджетен вариант на андроид - леново.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1