16.05.17
19:59
Здравейте не знам дали пиша в правилната секция но искам да споделя моят прогрес и да помоля за мнения и съвети . Започнах на 9ти Март 98.9 кг ходих на сегментен анализ и ми засякоха ,че задържам 20 кг вода (при положение ,че преди едвам пиех по 500 мл на ден) и 6 кг мазнини. Започнах нисковъглехидратна диета като менюто ми включва Закуска (пълнозърнест хляб 1 филия с извара обезмаслена и зеленчук пресен отгоре) (обяд някаква манджа без хляб нищо пържено, мазно или тежко ) вечеря ( редувам зелено смути / кисело мляко с плодове / пилешко месо с зеленчуци ) без никакви захари джънкове и газирано гледам да пия по 4 л вода на ден. до 1ви Април свалих на 90 кг и започнах тренировката Insanity Workout на Shawn T всяка сутрин преди работа към 8 на гладно . Със нея за първия месец успях да сваля 7 килограма като допълнително към храната пия Магнезии (Магнематрикс) , Омега - 3 и Water Out . Втория месец 1.5 до момента свалих на 79 като започнах да се постягам тук там смених закуската с 1 раис кеик намазан с половин супена лъжица фъстъчено масло с протеин и към 12 на обяд хапвам по една ябълка останалото е същото също така смених Water Out с Herbal Burn (Fat burner) По две преди тренировка и 2 към 16:00 . Нещата почнаха да се развиват доста по бавно и мисля след 2рия месец от тренировката да започна фитнес след работа което ще е след 19:00. Искам да попитам изпускам ли нещо или правя ли нещо грешно не си следя по колко калорий на ден приемам защото така и не можах да му хвана цаката също така нито преяждам нито гладувам чувствам се перфектно за момента.Ходих също така на биоскенер и на вега тест и разгражам всички храни перфектно . Работя в офис и седя по 8 часа на ден пред компа 5 на 2 взех си колело след работа да въртя по парка за раздвижване. Моля кажете дали нещо не правя правилно или дайте насока за още по добър ефект .
Започнах да броя макросите но по това което виждам в програмата MyFitnessPal ако трябва да приемам по 1500 калории на ден не мога да го стигна пък ям доста също така не мога да си стигна макросите . Моля за съвети , рецепти за хранене .
Темата беше редактирана от Владимир Иванов на 16.05.17 21:14.
16.05.17
20:01
Прикачвам 2 снимки с храната ми за последните 2 дни.
16.05.17
20:01
снимка 2