Малко съвети и помощ !!!

16.05.17
20:57

Здравейте , съфорумници , искам вашето мнение и съвет , дали тренировката хранителния режим и суплиментацията са подходящи за мен , аз съм на 29 години , 175 висок в момента 120 килограма , много години бях активен фитнесджия с много добри постижения но чисти , след доста лоша контузия прекъснах за 5 години и напълнях , та сега започнах наново днес вече ми е 2ра седмица и се чувствам превъзходно .

Суплиментите които вземам са ;
предтренировъчен продукт , беше подарък със поръчката на останалите
аминокиселини ЕКСТЕНД за по време на тренировка
микронизиран глутамин със БЦАА за след трениролвка
Фат бърнар някав 3 в 1
Л карнитин с хром
протеин
стромба
анавар
ефедрин

за в момета е това искам хора с опит да ми споделят добра ли е комбинацията подходяща ли е какво да очаквам да добавя ли нещо да спра ли нещо

хранителния ми режим е следния почти всеки ден
за закуска руски нудалс с вкус на пиле
тренировка
час след тренировка - пилешко  или риба или омлет
със салата основно дамати краставици и сиренце в нея
след обед банан с чаша мляко
вечер още едно хранене като основното което съм описал за лсед тренировка
- храните са в малки количества обикновенно бяло месо
вечер пия чаша мляко със различни сурови или сушени плодове
пия  по 3 литра вода минимум на ден

кафета по 2 3 пъти на ден пия
сол не ползвам
ябълки след всяко хранене половинка гледам да хапвам

тренировките ми са с висок интензитет 5 дни в седмицата с по малки килограми повторения обикновенно до откат

1 ден гърда със бицепс
2 ден гръб с трицепс
3 ден рамене с корем и трапец
4 ден крака пръсци
5 ден ръце  бицепс трицепс предмишник  с повече кардио
всеки ден правя разгрявки и малко кардио преди тренировка
малко повече след нея

тренирам между час и час и 20 минути

4 до 5 управнения с по 4 5 серии с повторения докато мога 😄 

вече имам резултат 5 килограма за 6 тренировки

незнам дайте всякакви съвети препоръки , не ми е чужд спорта и постиженията и знам че ще се справя пак но искам малко свеж “акъл” да ми се даде нали все пак доста неща са се променили във спорта за 5 години.

целта ми е между 80 и 90 килограма там където се почувствам добре , и да изчистя максимално , снимки има в профила ми във фейсбук с който съм свързан тук може да видите настоящи и  в албума който  фитнес стил , предишните ми постижения

БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО .

Здравей!

стромба
анавар
ефедрин

Малко хард са тия “суплементи”, не мислиш ли? З човек, който не е тренирал от 5 години ти првпоръчвам да почнеш само с хранителен рвжим и и тренировки. Тия нещица не мисля, че са ти нужни...🙂

17.05.17
17:13

Някой от тях съм ги взел но ще започна да ги пия след около месец 🙂

17.05.17
17:24

Извинявам се за въпроса ако е личен, с Васко Василев ли си се снимал на едната снимка?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1