18.05.17
18:10
Здравейте бих желал мнение относно хранителния режим за покачване на мускулна маса и дали ще се наложи да променям нещо по него. Същото така висок съм 186см. и тежа 76кг. Хранителния режим не е правен от мен, хареса ми храните който се съдържат и мисля, че тези калории ще са ми достатъчни.
Хранене 1
- Яйце, белтък, суров 6 бр/ (33,4 гр)
- Яйце, жълтък, суров 3 бр/ (16,6гр)
- Овесени ядки, сурови 100гр
- Стафиди, без семки 20 гр
Хранене 2
- Телешко, мляно(кайма), суров 300гр
- Ориз, бял, суров 100гр
Хранене 3
- Бадеми 50гр
Хранене 4
- Пилешко,гърди,печени 300гр
- Картофена салата,дом. приготвени 200гр
Хранене 5
- Риба тон, консервирана във вода 1 консерва/ (165гр)
- Маруля,сурова 200гр
- Зехтин, за салата/готвене 1 суп.л./(13,5гр)
Всички калории възлизат на стойност: 2778
Темата беше редактирана от Александър Бачковски на 18.05.17 18:11.
18.05.17
19:19
Здравей!
Дали ще е добре или не - това сам ще прецениш, когато го започнеш и му дадеш известно време. 🙂
Бих добавила салати при телешкото и пилешкото, и не бих хвърляла нито един жълтък.
Досега как си се хранел (колко пъти дневно, какви калории, сходни ли продукти си подбирал)?
18.05.17
19:41
Досега не съм имал режим, ям купища вредна храна и прочие. Но съм бил на режим който бе по скоро за пречистване на организма.
Даже се сещам и от къде си го видял този режим, не хвърляй жълтъци, това го пишем вече във всяка 2ра тема. Вместо 6 белтъка + 3 жълтъка, по добре изяш 4-5 цели яйца.
Пробвай как ще ти се отрази режима известно време и след това ще се нанасят корекции ако е необходимо.
21.05.17
20:43
Комбинация мазнини +въглехидрати на едно хранене не е ок всеки малко по навътре в нещата ще ти го каже.
21.05.17
21:52
казано от Kristiyan Olegov на 21.05.17, 20:43:
Комбинация мазнини +въглехидрати на едно хранене не е ок всеки малко по навътре в нещата ще ти го каже.
Глупости.
22.05.17
07:35
Кое му е глупост, че не разбрах не говорим за мастните киселини.
22.05.17
10:11
Комбиниране на мазнини и въглехидрати е напълно ок в едно хранене, а ти си написал че не е. Това е глупост. Гледам че богато ръсиш бро Сайънс из темите.
22.05.17
10:36
Напълно ок хахах
, еми хапвай си ги тогава.
22.05.17
10:46
казано от Херцог Трън на 22.05.17, 10:11:
Комбиниране на мазнини и въглехидрати е напълно ок в едно хранене, а ти си написал че не е. Това е глупост. Гледам че богато ръсиш бро Сайънс из темите.
Всеки занимаващ се по сериозно с бодибилдинг, фитнес, както и разбиращ от работата си фитнес инструктор или диетолог ще ти каже същото нещо, комбинациятя мазнини и то ненаситени или транс със прости въглехидрати до какво води. Е да ако смесиш храни богати на омега със сложен въглехидрат си е ок.
22.05.17
11:02
О да, бодибилдингът и културизмът - светая светих на тренировъчните методики. А повечето “диетолози” у нас са някакви сополи, които със завършен 3-дневен курс някъде мислят, че са станали гурута. Ти самият се оборваш - то има значение какви са мазнините, ама има и какви са въглехидратите....накрая докъде ще стигнеш? 🙂 Транс мазнините и без да се комбинират са вредни. Простите въглехидрати и без да се комбинират е нужно да са ограничени много. Айде виж си първото изказване сега.
22.05.17
11:17
казано от Херцог Трън на 22.05.17, 11:02:
О да, бодибилдингът и културизмът - светая светих на тренировъчните методики. А повечето “диетолози” у нас са някакви сополи, които със завършен 3-дневен курс някъде мислят, че са станали гурута. Ти самият се оборваш - то има значение какви са мазнините, ама има и какви са въглехидратите....накрая докъде ще стигнеш? Транс мазнините и без да се комбинират са вредни. Простите въглехидрати и без да се комбинират е нужно да са ограничени много. Айде виж си първото изказване сега.
Много добре виждам какво съм написъл, хйде качи едн снимка да видим колко е добре мазнини +въглехидрати и какво съдържа жълтъка и какво стафидите не знам кой не е компетентен даже хора ми пишат на лично, да ми кажат някои неща за теб поне ако даваш съвети се надявам да не те слушат хората, за да не объркват нещатя в диетата.
22.05.17
11:27
казано от Александър Бачковски на 18.05.17, 18:10:
Здравейте бих желал мнение относно хранителния режим за покачване на мускулна маса и дали ще се наложи да променям нещо по него. Същото така висок съм 186см. и тежа 76кг. Хранителния режим не е правен от мен, хареса ми храните който се съдържат и мисля, че тези калории ще са ми достатъчни.
Хранене 1
- Яйце, белтък, суров 6 бр/ (33,4 гр)
- Яйце, жълтък, суров 3 бр/ (16,6гр)
- Овесени ядки, сурови 100гр
- Стафиди, без семки 20 грХранене 2
- Телешко, мляно(кайма), суров 300гр
- Ориз, бял, суров 100грХранене 3
- Бадеми 50грХранене 4
- Пилешко,гърди,печени 300гр
- Картофена салата,дом. приготвени 200грХранене 5
- Риба тон, консервирана във вода 1 консерва/ (165гр)
- Маруля,сурова 200гр
- Зехтин, за салата/готвене 1 суп.л./(13,5гр)Всички калории възлизат на стойност: 2778
Диетата е относително донре но не знам колко бърз е метаболизма ти. Според мен размени 3то и четвърто, стафидите не са много ок за закуска става но не е оптимално , рибата консерва ако я смениш с прясна още по добре и нещо много важно кога тренираш и между кое хранене е , както и какво ядеш веднага след тренировка? Надявам се да ти бъда полезен.
22.05.17
11:32
казано от Kristiyan Olegov на 22.05.17, 11:17:
О да, бодибилдингът и културизмът - светая светих на тренировъчните методики. А повечето “диетолози” у нас са някакви сополи, които със завършен 3-дневен курс някъде мислят, че са станали гурута. Ти самият се оборваш - то има значение какви са мазнините, ама има и какви са въглехидратите....накрая докъде ще стигнеш? Транс мазнините и без да се комбинират са вредни. Простите въглехидрати и без да се комбинират е нужно да са ограничени много. Айде виж си първото изказване сега.
Много добре виждам какво съм написъл, хйде качи едн снимка да видим колко е добре мазнини +въглехидрати и какво съдържа жълтъка и какво стафидите не знам кой не е компетентен даже хора ми пишат на лично, да ми кажат някои неща за теб поне ако даваш съвети се надявам да не те слушат хората, за да не объркват нещатя в диетата.
Ето, ще те цитирам, понеже явно имаш някаква лека деменция :
казано от Kristiyan Olegov на 22.05.17, 10:46:
Всеки занимаващ се по сериозно с бодибилдинг, фитнес, както и разбиращ от работата си фитнес инструктор или диетолог ще ти каже същото нещо, комбинациятя мазнини и то ненаситени или транс със прости въглехидрати до какво води. Е да ако смесиш храни богати на омега със сложен въглехидрат си е ок.
Специално сложих и цвят, за да видиш сам колко си противоречиш.
Колкото до снимки - аз снимки и клипове имам качени достатъчно. Само не разбирам какво точно значи, че примерно аз имам корем, а ти си нацепен? Ниво на знания ли нещо? 😄
22.05.17
11:38
казано от Херцог Трън на 22.05.17, 11:32:
казано от Kristiyan Olegov на 22.05.17, 11:17:
Ето, ще те цитирам, понеже явно имаш някаква лека деменция :
казано от Kristiyan Olegov на 22.05.17, 10:46:
Всеки занимаващ се по сериозно с бодибилдинг, фитнес, както и разбиращ от работата си фитнес инструктор или диетолог ще ти каже същото нещо, комбинациятя мазнини и то ненаситени или транс със прости въглехидрати до какво води. Е да ако смесиш храни богати на омега със сложен въглехидрат си е ок.Специално сложих и цвят, за да видиш сам колко си противоречиш.
Колкото до снимки - аз снимки и клипове имам качени достатъчно. Само не разбирам какво точно значи, че примерно аз имам корем, а ти си нацепен? Ниво на знания ли нещо?
Относно последното мисля че да. За другото това с червеното изброих примери в които не е. Както знаем и мазнините се делят на различни типове, както и въглехидрати иначе да жълтъци със стафиди е идеално ‘наситени мазнини с сложен въглехидрат, хахах
22.05.17
11:43
Ами не, не значи. Значи, че ти тренираш и ядеш пилешко с ориз до припадък, за да имаш плочки за плажа. А аз тренирам и ям със съвсем различна цел и че ако нещо ми се хапва, просто го ям, а не се чудя дали с половин % ще ми се увеличат подкожните мазнини. А нивото на знания при теб е спряло до бро сайънс и фитнес списания. Точно поради това спирам дискусията - няма как да убедиш някой, който не желае, а и няма знанията да бъде убеден.
22.05.17
11:54
казано от Херцог Трън на 22.05.17, 11:43:
Ами не, не значи. Значи, че ти тренираш и ядеш пилешко с ориз до припадък, за да имаш плочки за плажа. А аз тренирам и ям със съвсем различна цел и че ако нещо ми се хапва, просто го ям, а не се чудя дали с половин % ще ми се увеличат подкожните мазнини. А нивото на знания при теб е спряло до бро сайънс и фитнес списания. Точно поради това спирам дискусията - няма как да убедиш някой, който не желае, а и няма знанията да бъде убеден.
То винаги това казват подобни хора еми аз нали си ям всичко не се съобразявам за какво са ми плочки и т. н. Хаха
Мнението беше редактирано от Kristiyan Olegov на 22.05.17 11:55.