Напълно Начинаещ

22.05.17
22:42

Здравейте! От днес решихме със приятелите ми да започнем да тренираме на лостовете.Аз съм напълно начинаещ не знам нищо,правя по 5-6 набирания 3-4 кофи и това е.На 17г. съм висок съм 186см и тежа 67кг .Ако може някой по информиран да ми каже програма и режим на хранене ще съм много благодарен.

23.05.17
04:34

Е,щом правиш 5-6 набирания и 3-4 кофи е добре просто се набирай 3-4 пъти седмично те бройките сами ще се увеличават. Можеш да правиш така 4 набирания след това 2-3 кофи. Просто гледай да разнообразяваш те нещата сами ще си дойдат.  Давам ти пример с мен аз от 3 набирания почнах след това стигнах до 14 за 2 месеца ако не се лъжа,но това е било отдавна когато бях noob на лостовете. Стига съм давал примери с мен така просто се  набираи прави,кофи и след 2 месеца ще имаш прогрес.

Мнението беше редактирано от James 25 на 23.05.17 04:38.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1