Мускулът в прасците

Здравейте! Аз съм на 17 и имам големи прасци... Всички ми казват, че това мойто е само мускул и няма как да ги променя. Но аз не се харесвам така, не че искам да са ми като клечки за зъби, но не искам и да са ми големиии, побърква ме товаааа! Тъъъ питам има ли някакъв начин да ги смаля? Чувала съм много за изгаряне на мускули, липосукция и други, но не знам дали това ще е добре за тялото мии иии съм много обърканаа за това ще ви бъда много благодарна ако ми дадете съвет... Благодаря ви предварително! 🙂

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 26.05.17 09:45.

Bart Simpson

25.05.17
11:23

Не знам дали има начин да загубиш маса само от една мускулна група.

Kristiyan Olegov

25.05.17
12:54

Така първо най-важното нещо е че си на 17 на тези години човек винаги не си харесва нещо. Не прибягвай до някакви сериозни мерки като липосукции и т. н. А и какво лошо има че са ти големи аз цяла година се мъчех докато пораснат а ти ги имаш на готово. Не трябва да го приемаш като недостатък а като предимство.

Здравей!

От много жени се чуват подобни констатации, а когато им видиш прасците - в тях няма нищо голямо/огромно/ненормално. 🙂

Излишно е да се тревожиш или да мислиш в посока как да свалиш мускула си. Сподели все пак снимка, ако не те притеснява това.

Barberian

26.05.17
00:02

казано от Kristiyan Olegov на 25.05.17, 12:54:

Така първо най-важното нещо е че си на 17 на тези години човек винаги не си харесва нещо. Не прибягвай до някакви сериозни мерки като липосукции и т. н. А и какво лошо има че са ти големи аз цяла година се мъчех докато пораснат а ти ги имаш на готово. Не трябва да го приемаш като недостатък а като предимство.

С липосукция се отстраняват мазнини, а не мускул!
Когато се навираш на всеки пост да напишеш нещо- мисли! Няма да спра да ти го повтарям!
Момичето остава с впечатление , че липосукцията помага, но не я препоръчваш. Осъзнаваш ли колко безотговорно е да пишеш глупости на подрастващи?

Мнението беше редактирано от Barberian на 26.05.17 00:12.

Bart Simpson

26.05.17
00:06

От там идва и името-липиди:
Липосукция
Сещате ли се в “Snatch”как от климики крадяха торби с отпадъчен материял от липосукции.уууууууу.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 26.05.17 00:24.

Kristiyan Olegov

26.05.17
07:27

казано от Никой на 26.05.17, 00:02:

Когато се навираш на всеки пост да напишеш нещо- мисли! Няма да спра да ти го повтарям!
Момичето остава с впечатление , че липосукцията помага, но не я препоръчваш. Осъзнаваш ли колко безотговорно е да пишеш глупости на подрастващи?

Това написа момчето прочети а аз го казах липосукции и т. н в съвсем друго естество. Не знам къв ти е проблема на тебе ама май е сериозен.

26.05.17
07:56

казано от Bart Simpson на 26.05.17, 00:06:

Сещате ли се в “Snatch”как от климики крадяха торби с отпадъчен материял от липосукции.уууууууу.

В Боен Клуб, не в Гепи. 🙂

Barberian

26.05.17
09:00

казано от Kristiyan Olegov на 26.05.17, 07:27:

Това написа момчето прочети а аз го казах липосукции и т. н в съвсем друго естество. Не знам къв ти е проблема на тебе ама май е сериозен.

Да тя го написа. Явно е в среда в която никой не и е обяснил , че липосукцията, не вариант. След това тя се обръща към форума. Ти като топ специалист по всички теми, какво и обясни?: Не прави това! Смяташ ли, че това работи при тинейджъри? Виж когато знае, че липосукцията е безполезна в нейния случай е друго нещо. Има ли вложена мисъл тук?
Да признавам си, имам сериозен проблем. Имам непоносимост към хора които единствената им идея е да получат внимание , без да мислят за вредите които нанасят на другите. Вчера прати и друг тинейджър за зелен хайвер и после се оправда, че не си прочел. Затова пак ще ти повторя: Преди да пишеш, чети и мисли!

Kristiyan Olegov

26.05.17
09:08

казано от Никой на 26.05.17, 09:00:

казано от Kristiyan Olegov на 26.05.17, 07:27:

Да тя го написа. Явно е в среда в която никой не и е обяснил , че липосукцията, не вариант. След това тя се обръща към форума. Ти като топ специалист по всички теми, какво и обясни?: Не прави това! Смяташ ли, че това работи при тинейджъри? Виж когато знае, че липосукцията е безполезна в нейния случай е друго нещо. Има ли вложена мисъл тук?
Да признавам си, имам сериозен проблем. Имам непоносимост към хора които единствената им идея е да получат внимание , без да мислят за вредите които нанасят на другите. Вчера прати и друг тинейджър за зелен хайвер и после се оправда, че не си прочел. Затова пак ще ти повторя: Преди да пишеш, чети и мисли!

Не прибягвай до някакви сериозни мерки като липосукции и т. н. А и какво лошо има че са ти големи аз цяла година се мъчех докато пораснат а ти ги имаш на готово. Не трябва да го приемаш като недостатък а като предимство.
Това съм написъл аз.
Това че ти го четеш от някакви твои ъгли не е мой проблем.

Barberian

26.05.17
09:22

Три въпроса към теб:
1. Какво научава автора от твоя коментар?
2. Разбира ли, че липосукцията е
безполезна?
3. Кои са другите “тн. мерки”?  Искам да ги знам, защото и аз имам проблем с прасците .

Barberian

26.05.17
09:45

Ще се опитам за последно да ти обясня картинката. Не чета от друг ъгъл, а като чета мисля!
Имаме 17 годишно момиче което търси помощ във фитнес форум.
Насреща като линейка на принципа” дано моя коментар е първи” се появявяш ти- ” специалиста” . Тя те приема като такъв защото не те познава и на снимката си ” нацепен”. Очаква от теб правилен съвет. Какво научава ? Научава, че ти харесваш големи прасци, и се опитваш да я разубедиш. Да но тя не си ги харесва и търси начин да ги намали. От твоя коментар тя разбира, да не прави липосукция и “други тн. методики”. В нейното съзнание остава това, че липосукцията работи, но ти не я препоръчваш защото харесваш големи прасци и има “други тн.” методики които ти не препоръчваш защото харесваш големи прасци. Съответно автора ще продължи да търси ” други методики и тн” каквито реално няма.
И пак питам: Кое е полезното в коментара ти?

Мнението беше редактирано от Barberian на 26.05.17 09:47.

Недейте да се карате.. Аз знам, че липосукцията не е окей, просто съм я чувала като вариант и реших да чуя и вашия съвет.. Пък и освен тези крайни мерки не може ли да стане примерно с определн вид тренировки или някакви добавки... Съжалявам ако задавам глупави въпроси, просто не разбирам..ааа и благодаря ви! 🙂

Barberian

26.05.17
11:08

И все пак след като оспамих темата, да напиша нещо полезно за авторката 🙂 За липосукцията се уточнихме🙂
Ще се опитам да ти го обясня на  разбираем език. В една друга тема тук бяха писали, че намаляне на мускул става само с атрофия, повече повторения и други теории. Аз ще ти дам просто доказателство, че и това не работи. Бях със счупен крак, който беше обездвижен с гипс 80 дни. Като махнаха гипса, прасеца ми го нямаше - буквално.  Имаше кожа и вътре нещо воднисто се клатушкаше. Много се притесних, но докторите казаха, че всичко е ок. След 2 месеца прасеца ми си беше същия като другия, дори не съм  правил специални упражнения за него. С две думи казано: Ако природата е решила това да е твоя прасец, приеми го🙂 не можеш да я излъжеш. Моя прасец е по голям от бицепса ми, но не се старая да намаля прасеца, а да увелича бицепса🙂
Забрави за този прасец и насочи вниманието си в друга посока🙂

Bart Simpson

26.05.17
11:22

казано от Димо на 26.05.17, 07:56:

казано от Bart Simpson на 26.05.17, 00:06:

В Боен Клуб, не в Гепи.

Да бе вееееерно

Bart Simpson

26.05.17
11:28

И какво точно различно ти и каза от Кристиян.
?????????????????????????
Да не говорим,че от твоите опасения да не те разбере погрешно някой тинейджър може да реши да си счупи кракът.............
Искам без да си афектиран от факта,че го пиша аз да прочетеш хубаво темата отново и да видиш, че ти направи това,срещу което така сериозно възропта.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 26.05.17 11:30.

Barberian

26.05.17
11:29

казано от Каролина Стоянова на 26.05.17, 10:32:

Недейте да се карате.. Аз знам, че липосукцията не е окей, просто съм я чувала като вариант и реших да чуя и вашия съвет.. Пък и освен тези крайни мерки не може ли да стане примерно с определн вид тренировки или някакви добавки... Съжалявам ако задавам глупави въпроси, просто не разбирам..ааа и благодаря ви!

Това се опитах да обясня на ” специалиста” че ти си си наумила и ще продължаваш да търсиш начини и е възможно да направиш някоя глупост🙂 което е съвсем нормално за твоята възраст. Нашата роля е да се отнесем сериозно към проблема ти, да ти обясним, че начини няма и да се опитаме да предотвратим евентуални твои грешки 🙂

Barberian

26.05.17
11:37

казано от Bart Simpson на 26.05.17, 11:28:

И какво точно различно ти и каза от Кристиян.
?????????????????????????
Да не говорим,че от твоите опасения да не те разбере погрешно някой тинейджър може да реши да си счупи кракът.............
Искам без да си афектиран от факта,че го пиша аз да прочетеш хубаво темата отново и да видиш, че ти направи това,срещу което така сериозно възропта.

Казах ти : Шизофренията ти е достигнала притеснителни нива. Престани да говориш за 4тия ти акаунт Кристиян като за друг човек. Не е възможно в този форум да има двама човека, които да бълват глупави теми и да коментират навсякъде, да са еднакво некомпетентни и еднакво неграмотни .

Bart Simpson

26.05.17
11:39

Пич,наистина си зле,много си обсебен от личността ми,зарежи тая работа.
Просто прочети какво си написал.

Bart Simpson

26.05.17
11:48

А ти, мила, авторке,не смей да си чупиш кракът,макар и на младежа тук,да му е станал като вода прасеца,нали?

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 26.05.17 11:50.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1