25.05.17
12:21
До сега съсипах много чифтове ръкавици можете ли да ми пратите линк с издръжливи такива.Най-здравия в залата тренира с пърчета дунапрен,но аз няма да се справя с такива,ако имате нещо ще съм благодарен.
Последните ми са lonsdsle,но гръмнаха за два месеца,благодаря предварително.
Темата беше редактирана от Вероника Налбатска на 25.05.17 13:12.
25.05.17
13:04
Няма вечни неща, еле пък ръкавици за фитнес. 🙂
Дори и някой да ти препоръча модел, от който е доволен, това не означава, че при теб резултатът ще е същият. Все пак зависи и как тренираш.
Например ръкавиците, от които съм била доволна, когато съм използвала такива, са ми издържали 4-5-6 месеца. Същите ръкавици може би биха издържали година и половина, ако ги ползва дама, която използва леки тежести, тренира основно на машини и т.н. В момента не ползвам ръкавици и надали отново ще го направя, но имам много добри впечатления от harbinger.
Моля те, пусни една търсачка във форума, защото подобни теми има не една и две.
21.06.17
22:48
Барт, взе ли си ръкавички?
21.06.17
23:30
Ето ги,много съм доволен,съвпадат и с гривната и не се вмирисват като lonsdale-а.
Те миришеха на котки,мокри и ги държах на терасата,ужас,краката ми не миришат,а ръкавиците..........бляк
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 21.06.17 23:38.
21.06.17
23:43
А всъщност, с каква идея ги ползваш? Ръкохватките на железния кръст ти убиват на ръцете или просто не искаш да имаш мазоли?
Аз ако сложа такива ръкавици, които да възпрепятстват усещането с желязото, като изключим някои работни ръкавици, ще се пребия някъде.
21.06.17
23:46
Усещам си захвата по-плътен,а и имам много мазоли по ръцети и ме болят без ръкавици.
Не знам дали си личи на снимката,но са доста и болят,сега бях отпуска и малко са утихнали иначе са много активни и болезнени.
За захват в колата си имам една пружина,която стискам постоянно.
Все пак съм от скоро в залата и захвата ми не е добър,а тежестите разстат.
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 21.06.17 23:48.
21.06.17
23:54
ти не правиш едно упражнение за което трябва хват.
Приятелката ми има по-груби ръце
Мнението беше редактирано от CottageCheese на 21.06.17 23:55.
21.06.17
23:57
Е как бе ман,жилеза имам в ръцето по 20-кила и на горе,не знам вие какви машини сте,ама за мен са тежки.
Ето след една тренировка без ръкавици какво се случва,напраеих го специялно за теб.
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 26.06.17 22:47.