28.05.17
00:46
Здравейте момчета. На 23 години съм, 174 висок, 79 кг. Тренирам от 4 месеца, но проблема е, че ям всичко и си мисля че няма кой знае какъв напредък до сега. Реших да променя това и да си създам хранителен режим, като очаквам от вас мнения и съвети какво да добавя или изключа от списъка. Попринцип искам едновременно да качвам мускулна маса и чистя мазнини, но съм чувал че това е много трудно. Проблема е че и работата ми е физическа и имам чувството, че не се възстановявам напълно.
Таа карам направо
Закуска- 8 часа - мюсли с прясно мляко+ 1 банан, Вариант 2: кисело мляко със сурови ядки + 1 пълнозърнеста филия с мед
Закуска2 - 10 часа- 3-4 варени яйца с 1 филия пълнозърнест хляб с извара, Вариант 2: 2 филий пълнозърнест хляб с фъстъчено масло+ кисело мляко
Обяд - 13 часа - ориз с пилешка пържола/филе + салата маруля+краставица, краставица/домати или моркови с нещо друго,
Обяд2 - 16 часа - варени картофи с пилешко бутче + 1 филия пълнозърнест хляб
18-18:30 часа време за тренировка като преди това 1 банан, до към 19:30-20 часа, след тренировка пия суроватъчен протеин(Pure Nutrition)
Вечеря1 - 20:30 часа - Пилешка пържола със салата маруля и краставица(+зехтин) + 1 филия пълнозърнест хляб, Вариант 2: Риба скумрия(с лимон) + варени картофи+1 филия
Вечеря2 - 22-23 часа (преди лягане) - бадеми с извара или изварa намазана на филия
Като упражнения в залата мисля да ползвам тази програма
Понеделник - Гърди, Бицепс
Вторник - Гръб, Трицепс
Четвъртък - Рамо, Трапец
Събота - Крака, Предмишница
и понеже искам да кача повече в краката и ръцете какво ще препоръчате да използвам почивните дни.
Поздрави
Аз бих сменил мюслито с овесени ядки, защото то е пълно със захари.
Също няма смисъл да ядеш изварата вечер, защото в нея само казеин няма да откриеш, защото на повечето си пише - суроватъчна извара.
29.05.17
10:48
Сглоби си протокол, в който тренираш всяка мускулна група поне два пъти седмично.