сила и издържливост

Здравейте тренирам сигурно около 2 часа на ден дали ще има проблем. И искам да ми кажете дали правя нещата правилно. И ако не да ми кажете как да тренирам за сила/издържливост
Това е и програмата ми:
Първи ден -Гърди,бицепс,предмишница
Втори ден - Гръб,трицепс,трапец
Трети ден - Рамене,крака

Да подчертая тренирам за издържливост за сила да мога да правя повече лицеви и повече набирания. Тренирам с повече килограми.

Благодаря предварително

29.05.17
15:27

Без да се обиждаш, но...

Хич не си наясно какво правиш и защо го правиш.

1. 2 часа е много. Един час е повече от достатъчно
2. не ти трябва сплит
3. Тренировка за сила, тренировка за издръжливост и тренировка за силова издръжливост са три много различни неща.
4. Ако целта ти е повече лицеви и набирания, то няма смисъл от тренировки по мускулни групи

казано от CarnalK на 29.05.17, 15:27:

Без да се обиждаш, но...

Хич не си наясно какво правиш и защо го правиш.

1. 2 часа е много. Един час е повече от достатъчно
2. не ти трябва сплит
3. Тренировка за сила, тренировка за издръжливост и тренировка за силова издръжливост са три много различни неща.
4. Ако целта ти е повече лицеви и набирания, то няма смисъл от тренировки по мускулни групи

1. нямам какво да правя и не усещам да се преумарям затова тренирам толкова
2.какво е сплит. Предполагам че говориш за програмата.
3.на мене ми трябва да съм силен и издържлив това е.

ако можете да ми направите някаква програма по която да тренирам ще съм ви много благодарен

29.05.17
15:38

1. намери си занимания. Хвани си гадже, Играй кънтър страйк. Все са по-смислени занимания от безцелно висене във фитнес залата.
2. Сплит. Що е то
3. А какво ще рече силен и издръжлив? Трибой сутринта и ултрамаратон следобед?
Дай малко по-конкретно

казано от CarnalK на 29.05.17, 15:38:

1. намери си занимания. Хвани си гадже, Играй кънтър страйк. Все са по-смислени занимания от безцелно висене във фитнес залата.
2. Сплит. Що е то
3. А какво ще рече силен и издръжлив? Трибой сутринта и ултрамаратон следобед?
Дай малко по-конкретно

Искам само да стана по силен повече лицеви по силен в канадска борба, повече набирания и други силови неща.

29.05.17
16:10

прави лицеви опори, набирания и канадска борба 🙂

казано от CarnalK на 29.05.17, 16:10:

прави лицеви опори, набирания и канадска борба

мерси

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1