29.05.17
15:18
Здравейте тренирам сигурно около 2 часа на ден дали ще има проблем. И искам да ми кажете дали правя нещата правилно. И ако не да ми кажете как да тренирам за сила/издържливост
Това е и програмата ми:
Първи ден -Гърди,бицепс,предмишница
Втори ден - Гръб,трицепс,трапец
Трети ден - Рамене,крака
Да подчертая тренирам за издържливост за сила да мога да правя повече лицеви и повече набирания. Тренирам с повече килограми.
Благодаря предварително
Без да се обиждаш, но...
Хич не си наясно какво правиш и защо го правиш.
1. 2 часа е много. Един час е повече от достатъчно
2. не ти трябва сплит
3. Тренировка за сила, тренировка за издръжливост и тренировка за силова издръжливост са три много различни неща.
4. Ако целта ти е повече лицеви и набирания, то няма смисъл от тренировки по мускулни групи
29.05.17
15:34
казано от CarnalK на 29.05.17, 15:27:
Без да се обиждаш, но...
Хич не си наясно какво правиш и защо го правиш.
1. 2 часа е много. Един час е повече от достатъчно
2. не ти трябва сплит
3. Тренировка за сила, тренировка за издръжливост и тренировка за силова издръжливост са три много различни неща.
4. Ако целта ти е повече лицеви и набирания, то няма смисъл от тренировки по мускулни групи
1. нямам какво да правя и не усещам да се преумарям затова тренирам толкова
2.какво е сплит. Предполагам че говориш за програмата.
3.на мене ми трябва да съм силен и издържлив това е.
ако можете да ми направите някаква програма по която да тренирам ще съм ви много благодарен
1. намери си занимания. Хвани си гадже, Играй кънтър страйк. Все са по-смислени занимания от безцелно висене във фитнес залата.
2. Сплит. Що е то
3. А какво ще рече силен и издръжлив? Трибой сутринта и ултрамаратон следобед?
Дай малко по-конкретно
29.05.17
15:59
казано от CarnalK на 29.05.17, 15:38:
1. намери си занимания. Хвани си гадже, Играй кънтър страйк. Все са по-смислени занимания от безцелно висене във фитнес залата.
2. Сплит. Що е то
3. А какво ще рече силен и издръжлив? Трибой сутринта и ултрамаратон следобед?
Дай малко по-конкретно
Искам само да стана по силен повече лицеви по силен в канадска борба, повече набирания и други силови неща.
29.05.17
16:22
казано от CarnalK на 29.05.17, 16:10:
прави лицеви опори, набирания и канадска борба
мерси