Съвети?!

10.06.17
10:28

Здравейте,
От година и половина, две тренирам в залата. Естествено имам някакви постижения, но те са минимални и не са това към което се целя. Минах през двама треньора, които ми изготвяха тренировъчни режими, но незнайно защо отново не постигах исканият от мен резултат. Сега съм решила да си взимам карта в Пулс и да се махам от моя, защото всичко започна да ми става много еднообразно и наистина имам чувството, че започвам да губя мотивация, а това не е никак добре. В крайна сметка след толкова изчетени статии, дневници и тем подобни информации свързани с фитнес начина на живот, смятам, че имам някакви общи знания.Та въпросът ми е според вас дали да би било добре отново да взема треньор и да оставя всичко в негови/нейни ръце или да се поразровя отново и да опитам да направя програма сама? Благодаря предварително на всеки който се отзове

Темата беше редактирана от Eva Petrova на 10.06.17 10:30.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1