10.06.17
16:39
Здравейте нов съм както със тренировките така и във сайта . Та на темата , стана работата така че нямам гирички и тем подобни за да тренирам нямам лост или така нататъка взех един железен прът и имаме бетонени тухли във дворът та направих дупки във няколко от тях но има разлика в тежината им та въпросът ми е възможно ли е да си изкривя гръбнака понеже на една бетонна тухла разликата от другата е около 700-800 грама тренирах около 3 дни стабилна тренировка което ще рече до състояние в което не мога да ги повдигна и от тогава нещо ме боли кръстът от лявата страна и имам чувството сякъш съм изкривен дори когато ходя чувствам сякъш нещо не е наред та възможно ли е да си изкривих гръбнакът ?
Значи от няколко години се занимавам с тренировки къде фитнес,бягане,бадминтон ,но от две години предимно съм фен на стрийфитнесът главно ,защото е безплатен ,мога да отида когато съм свободен по всяко време а и ми е супер близко и от моя макар и не професьонален опит мога да ти кажа ,че първо в началото не трябва да се напрягаш рязко и по много.По добре прави по малко набирания ама ги прави чисти а за лоста най важно е да е равен и добре балансиран.Много вероятно е проблемът да ти е от това заради неправилно разположеният лост да натоварваш едната половина от тялото си.ДРУГО ДА ТЕ ПИТАМ А ТИ ПРАВИШ ЛИ ПОНЕ 10-ТИНА 15-ТИНА МИНУТНАХУБАВА ,ПРОДЪЛЖИТЕЛНА И РАЗНООБРАЗНА РАЗГРЯВКА(СТРЕЧИНГ)?Всеки из този форум навярно знае ,че стабилната разгрявка е в основата на ползотворната тренировка.
Хайде с здраве и дано съм ти помогнал.🙂