Здравейте, нужна ми е малка консултация.......

12.06.17
12:50

Здравейте! Имам интересено предложение и ще се радвам да се включите, като ми помогнете да изградя стабилен тренировъчен режим за състоянието, в което се намирам сега...
  На 20 май 2017, претърпях инцидент с мотор, една лисица ми излезна в завой по Искърското дефиле.... резултатът беше счупена лява китка, заради което счупване се наложи операция за поставяне на титаниев имплант.... Днес е 12 Юни и вече съм свалил 5 килограма заради спирането на физическите натоварвания. Много трудно качвам килограми, за 2 месеца успях да кача до  80кг от 74кг, без добавки, само храна. Имам много бърз метаболизъм и си ми е тегаво.
  Въпросат ми е, някъкви предложение за натоварвания, който да не включват  ползването на лявата ръка... Аз мисля,че кръгови тренировки, включващи клекове, екстензии,  коремни, раменни преси ( с една ръка ), бицепс и трицепс с една ръка..... като гърба се чудя дали да го изолирам? Ще се радвам на мнение и предложения.
  Благодаря предварително и успех!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1