Помощ при проблемни хормонални изследвания (мъж)

12.06.17
21:28

Здравейте на всички! Аз съм мъж на 23години, висок 179см, тегло 70кг сравнително изчистен! На скоро си правих хормонални изследвания защото имах умора и намалено либидо! Ходих на ендокринолог но той ми каза че всичко е наред и затова искам мнение и съвет. Ще бъда благодарен!
Общ тестостерон-5.34/1.75-7.80/
Естрадиол-89.0/73.0-173.0/
SHBG-85.7/13-71/ ????
Inhibin B-48.0/25.0-325.0/
Lh-2.28/1.24-8.60/
FSH-1.95/1.27-19.26/
Пролактин-157.11/55.0-280.0/
DHEA-468.0/24-537/

Повечето са добре но каква е причината ФСХ да е нисък и SHBG да е висок( което означава по-нисък свободен тестостерон) и как да ги нормализирам?
Благодаря предварително!

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 13.06.17 16:19.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1