13.06.17
07:58
Здравейте!
Наскоро приятелка, която се занимава с фитнес и тренира за да поддържа ми подари Шейк” Естествен баланас” Wellness от Орифлейм.
https://bg.oriflame.com/products/product?code=22138
Тъй като съм доста скептична искам да попитам: Някой използвал ли го е и какво мнение има? Качествен ли е? Може ли да се използва на мястото на протеина на прах за качване на маса, тъй като това е целта ми, малко да покача килограмите.
Благодаря! :-P :-)
13.06.17
11:50
Привет Надежда,
Доколкото виждам продуктът използва качествени съставки - разчита на натурални подсладители и овкусители и някои други “по-лъскави” допълнителни съставки.
Като изключим това обаче, всичко останало е подлежи на сериозна критика.
На първо място количеството на продукта е 380 грама, а дозата от 18 грама съдържа 7 грама протеин, 5,6 г въглехидрати и 1.8 г мазнини. За да има смисъл от приема на този продукт, трябва да приемаш по минимум 3 дози, препоръчително 4.
Това значи, че продуктът ще се изчерпа за между 5 и 7 дни. На цена от 67,90 лв. това е “малко” прекалено.
Така или иначе продуктът ти е подарен, използвай го. Приемай по 4 дози разтворени във вода или мляко след тренировките си, но за 5 дни не можеш да очакваш нищо като резултат.
Занапред обаче, ако търсиш хранителни добавки, съветът ми е да ги търсиш в магазини, които са специализирани в тяхната продажба, например нашия, а не от козметично-модни компании. 🙂
13.06.17
11:51
Това нещо е с чудовищна надценка. Направо не е за вярване. 67 лева за 420 грама в които е вложен и протеин от грах. Аз съм потресен...
Не ти е изгодно да го използваш вместо протеин на прах защото първо е адски скъпо:
Орифлейм - 420 гр за 67 лв.
Myprotein (чист суроватъчен протеин) - 2500 гр за 62 лв.
Второ - тая фашкия на орифлейм има 38% протеин за 100 гр, докато myprotein има 80%.
Трето - животинския протеин е винаги по-добър от растителния. Орифлейм ти предлагат някаква смесица от животински и растителен тоест цакат те и с качеството.
Изпий си кутията и ако наистина ти трябва добавка протеин си купи чист суроватъчен.
14.06.17
23:43
Благодаря за отзивите и отговора! Също разглеждах My protein, те предполагам са доста качествени?