Л-карнитин и зелен чай

Здравейте, утре очаквам L-carnitine и зелен чай.
Тъй като ползвам креатин и зма искам да ви питам как да ги приемам сега. Креатина го пия 30-40 минути преди тренировка, а зма сутрин по 2 капсули на гладно и след това не ям поне половин час, правилно ли е ? Четох много, но за отделен прием на тези продукти, не в комбинация. Да си оставя ли зма за сутринта, както е и сега или ще има по-голям ефект вечер преди сън да го пия. Л-карнитина да го сложа преди тренирова, по две таблетки и преди кардио ? А като имам в един ден и кардио и тренировка кога да го взимам ? Креатина след тренировка да отиде ? И имам въпрос, колко време след креатина, ако е изпит след тренировка, може да се яде. Зеленият чай кога да го приемам и по колко таблетки ?

Имам още един въпрос, вкъщи е много влажно и имам чувството, че креатина е почнал да се овлажнява, какво да му сложа преди да е станал негоден за прием. Мислех в нещо да сложа малко ориз и да го поставя в кутията, зма, л-карнитина и зеления чай ще имат ли нужда от същото ?
Мерси

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 15.06.17 17:09.

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

казано от Николай Тодоров на 15.06.17, 12:25:

Тъй като ползвам креатин и зма искам да ви питам как да ги приемам сега. Креатина го пия 30-40 минути преди тренировка, а зма сутрин по 2 капсули на гладно и след това не ям поне половин час, правилно ли е ? Четох много, но за отделен прием на тези продукти

Като за начало - смени източниците си на информация за употребата на добавки.

Креатин - 5 g в удобен за теб момент, най-добре някъде след тренировка, може и по време на хранене.
ZMA - вечер, за да се възползваш най-ефективно от ползите на магнезия.
Карнитин - 4-5 g дневно, разделени на два приема, препоръчително преди тренировка.
Зелен чай - преди тренировка и сутрин.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 15.06.17 13:05.

Мерси много. Доколкото разбрах :
Зелен чай - сутрин по една таблетка с яденето (четох, че така по-добре се усвоява)
Л-карнитина - по 2 хапчета преди тренировка. А когато правя кардио и после на фитнес как е по-удачно, преди кардиото, преди фитнеса или и преди двете да взимам а колко време преди тренировката трябва да ги изпия.
Креатина ясно, след тренировка го измествам, но мога ли веднага след като го изпия да ям?
Зма (+ трибулус) ще го изместя преди сън, но аз тренирам вечер към 9 и става малко така - карнитин, зелен чай, след час креатин и след още толкова зма, няма ли да натоварва прекалено организма ?

Мнението беше редактирано от Николай Тодоров на 18.06.17 02:33.

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1