Отслабване през лятото

16.06.17
01:53

Здравейте! Това лято съм се решил наистина да се оттърва от излишните килограми! Та ,като за цел съм си поставил да сваля 10кг за 3 месеца.Искам да се допитам отново до вас,тъй като сте ми помагали и преди,измислил съм си следната тренировъчна програма:
30-40км с колело през деня ,а вечер лицеви,коремни
на другия ден ,ако има възможност 5-6 часа футбол (и сега го правя ,но само през почивните дни) ,а ако няма да играя футбол,ще карам колело,но по-малко.Следващия ден ще е за почивка и така ще редувам цяло лято.Храня се по макс. 3 пъти на ден,като съм изключил на 99% сладкото,пържено и т.н.Пия средно по 2-3л вода,но само когато спортувам(98кг съм,193см). Моля кажете ми ,дали ще успея да постигна целта си и ако може маправете някакви корекции! Благодаря предварително!

16.06.17
08:56

Дали ще постигнеш целта зависи от теб до къде си решил да стигнеш

16.06.17
11:32

Целта ми като цяло е да отслабна пък след това ще започна да работя и по мускулите.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1