Колко да ям за покачване на/тегло и мускулна маса?

16.06.17
21:09

Здравейте! Отдавна не съм влязъл тук! 😄 реших да пусна една тема за която трудно намирам отговор! Много съм кльощав и имам нужда да кача 10/15 кл. + мускулна маса!  Тежа 61кл. 183см. След 2 месеца ставам 18гд. Отивам на фитнес 3/4 пъти в седмицата, и повечето си тренирам за мускулна маса! Щанги не вдигам.

И въпроса ми е: колко калории са ми нужни на ден? Да! Има някаква формула за изчисляване но аз не мога да схвана цаката 😄 та ако сте по-опитни минали сте от тези неща, да ми дадете един полезен отговор!

“Покачване на тегло и муслулма мас”

16.06.17
21:42

Почни с някакви базови калории и следи 1 седмица как ти върви теглото. Ако не качваш, вдигни 100-200 калории и се повтаря.

казано от Thomas Dimitrov на 16.06.17, 21:09:

повечето си тренирам за мускулна маса! Щанги не вдигам.

Е кажи честно 😄

Мнението беше редактирано от Ivan на 16.06.17 21:43.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1