17.06.17
00:14
Никой,това е лично обръщение към теб:
Аз съм с четиримесечен опит във фитнеса,двайсет години плуване,няколко злата за катерене в различни дисциплини,деветка в ########отбор по ръгби,две мисии на лоши места.
Това,е което ти трябва да знаеш за мен.
Искаш ли да си ги премерим пред публика,щото много ме обиждаш и много ме храниш?
Нямам твоя опит и треньор,но съм спортен злобар и имам проблем с гнева?
Ако е в разрез с политиката на форума,моля да ме извините и ще го приема за неуместно.
Чакам да ми отговориш,НИКОЙ.
17.06.17
00:16
Веднага ти отговарям. Хуквай да бягаш веднага към най- близкия психиатър, макар, че мисля, че проблема ти е нелечим.
След психиатъра, мини през някое българско училище, ако имате на близо. Не прескачай материали, започни от учебниците за първи клас.
Мнението беше редактирано от Barberian на 17.06.17 00:19.
17.06.17
00:21
Да разбирам ли, че опашката е между краката?
17.06.17
00:27
Ако все пак набавиш необходимата решителност,знаеш къде да ме намериш,прическа.
17.06.17
00:37
Знаеш ли каква е разликата между мен и теб?
Дори James, който днес гледах в you tube как вдига 5x225да ми отправи предизвикателство ще го приема(макар да не сме в категория).
Аз имам хъс и плам и жар и огън,а ти ги наричаш с малки имена и им се умилкваш,всичко което искаш е уважение,защото си празен отвътре.
Мен ми е през медиатора кой ме хареава извън вратата на домът ми.
И пак и винаги ще ти кажа,готов съм да ти покажа какво мога и колко по-добър съм от теб, винаги,навсякъде във всичко.
Ако джентълменството ти е познато дори повърхностно, който определи дуел трябва да се съобрази с правилата на предизвикания,винаги навсякъде.
Когато си готов.
17.06.17
00:43
Съжалявам. Знам, че ти е нужна цел в живота, която да го осмисли, но нито съм силен на бицепсово сгъване, нито съм стриптизьор да си размахвам голите снимки из чуждите теми и дневници.
17.06.17
00:47
Ето ти отделна тема където можеш да го направиш,а и както казах-правилата определяш ти.
17.06.17
00:49
А не си стриптизьор защото никой не иска да гледа мъжки лисичи муцунки.
17.06.17
01:02
Това,което не можеш да приемеш,е че съм джентълмен.
Когато ме помоли макар и грубо да не навлизам в личното ти пространство го уважих,когато херцога ме убори в спора за ескимосите-казах евала за познанията,когато ме побеждават уча,когато съм прав гърмя.
От мен можеш да учиш само.