Mjölnir.......

Темата е заключена.
Прескочи до:
Bart Simpson

27.01.18
12:48

Звънна ми алармата на телефона(когато писах предния пост), защото винаги ставам по едно и също време.
Станах във време за тренировка, поогледах се, гледам рибоците ме викат да се метна в тях, но......
Следващата ми е бутащи-Б,  абсолютно любимата ми с високо изтегляне и обръщане и си я оставих за понеделник на свежо да и се накефя, проснах се и така здраво се наспах, ей сега ставам.
Оказа се много сложно да се възпирам, въпреки че съм ужасно изморен и скапан, пак ми се ходи към залата, дрога, абсолютна дрога.
Едит:
Хората пишат- един пост-една тренировка, аз писах десет за не-тренировка хахаххаах, пустиняк.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 27.01.18 13:00.

Bart Simpson

28.01.18
12:56

За първи път от над половин година, с изключение на разболяването ми, два поредни дни без тренировка.
Вчера обаче се шматкам из кухнята преди да почне боя и си викам, пич, ако днес беше отишъл в зала щеше да е загробващо.
Храната вчера, под 2000 калории,въпреки че се бях захванал да хапна стойностно този уикенд не съумях да ям нещо, което си заслужава.
Основно телешко, няколко варени яйца, печени чушки с чесън и сирене, сушени домати.
4-5 бири.
Копане и днес и после отпуска.
Май само в четвъртък докато е дребния на градина може да се наложи да отида да отхвърля малко пейпър уърк.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 28.01.18 12:58.

ДЕ

28.01.18
13:07

Опитвам се да преведа, що е Mjölnir, ама нещо тц 😄
Предното май бе викинг, но това.......дай жокер!

Мнението беше редактирано от Деян на 28.01.18 13:08.

Bart Simpson

28.01.18
13:12

Предното е викинг на ирландски.
Мьолнир е името на чука на Тор.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 28.01.18 13:16.

28.01.18
20:36

казано от Deyan на 28.01.18, 13:07:

Опитвам се да преведа, що е Mjölnir, ама нещо тц
Предното май бе викинг, но това.......дай жокер!

Ама ти съвсем , съвсем не обичаш да ползваш гугъл, а ? 😄

ДЕ

28.01.18
20:52

Ползвах, ама само за превод, а то просто изписа думата-повече не се рових.

Bart Simpson

28.01.18
23:37

Отпуска.........
Прибиванйе, поцепванйе, аз толкова работа не съм виждал от години, теа ора от Коледа сякаш на въже са били вързани и гладни, гладни.......ужаааас
И тея май не са всичките.
Едит:
И сега, заслужено, възнамерявам да предоставя малко алуминий за рециклиране......наздраве, опс вие утре сте на работа, греда.
Лека ви нощ и мноооого свежа седмица ви желая.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 01.02.18 13:44.

29.01.18
01:25

казано от Bart Simpson на 28.01.18, 23:37:

Отпуска.........
Прибиванйе, поцепванйе, аз толкова работа не съм виждал от години, теа ора от Коледа сякаш на въже са били вързани и гладни, гладни.......ужаааас
И тея май не са всичките.

И при нас беше мноооого бизи. Явно тъкмо са взели заплати...
Една от мениджърите е болна и в Събота работих двойна, сега тъкмо приключих вечерна и пътувам към нас да дремна 3-4 часа и да се върна за дневна. ... 😂

Bart Simpson

29.01.18
01:31

Късмет,  Марче и сила, че таа работа много хора я подценяват ама си е стрес и физическа умора много.
Който не е влизал зад кулисите не знае.

29.01.18
02:00

Благодаря ти😊късмет и на теб!
Поне още една седмица ще ни газят сериозно хаха.
Прав си, наистина ни подценяват. Само който е работил в ресторант, знае колко тежък физически труд е. Аз може да съм мениджър, но работя повече от всеки един от хората в шифта ми. Мъкна чинии, чистя и подреждам маси, помагам на бара и мия чаши, а на края на вечерта заедно с кухнята изхвърлям чувалите с отпадъци, някои от тях ми тежат повече от тягата, дето дърпам...., правя сметките, взимам плащанията от клиентите, само аз вдигам телефона и настанявам клиентите...понякога направо се чувствам като жабата от вица -”е аз да са раАзчекна ли?” хаха
За стресът от работа с толкова много различни хора и клиенти да не говорим.
Млъквам 😁
Айде лека нощ, че след малко трябва да ставам🍷

Bart Simpson

29.01.18
12:33

Мазолещи-Б
Супер серии:
1. Високо изтегляне-8#65 кг
1.1. Придърпване на горен скрипец8#70 кг
Тази по 3
2. Обръщане от вис8#60 кг
2.1. Придърпване на долен скрипец8#60 кг
И тази по 3
3. Чуково 8#25 кг в ръка
3.1. Планк 1#40 секунди+20 кг
Пак по 3+4-ти планк
4. Суинг до вертикала5#17-17.5 кг.
Високото -май ми става любимо и много върви.
Обръщане-виканЙе яко, ама стана.
Чуковете, ще почакат докато дойде време за качване.
Планка-мъчи
Суинга се отключи и не ме мачка толкова вече.
Отпускар........
Успешна седмица.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 01.02.18 13:45.

30.01.18
02:11

Тиа мазоле от кво са бе.....ама само нема да ме лъжеш.....

Bart Simpson

30.01.18
02:12

От Железният...😁

30.01.18
02:14

Измъкна се , хитър си!

Bart Simpson

30.01.18
02:19

Хитър, като гущера Димитър.

Да не са от доене 😄

ДЕ

30.01.18
08:59

Опитал се е да вдигне Мьолнир.............от туй са му :-)

Bart Simpson

30.01.18
11:52

Бутащи-А:
1. Клек 6#80 кг
2. Хоризонтален лег 4#95(само първи кръг, след това 90)
3. Раменна преса стоеж 5#55 кг
Всичко четири кръга.
Извинявам се на Кръстев, ужасно е досадно някой да сгъва за бицепси на клетката.
Клека-увелечих повторенията, за първи път клякам с рибоците, хората си знаят работата.
Лег-а - мислех, че има аванс, но на първите 95 ми стана ясно, че все още няма, но ги направих четири повторения, после редуцирах с пет килограма.
Пресата обаче май поолекна, качих с едно повторение на серия.
Мазолите не са вообще грижа, не ми пречат на работата.
Започва да се надига лека паника в мен, от факта че няма да работя тези дни.
Спорен ден.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 30.01.18 11:55.

Bart Simpson

30.01.18
13:11

Ей на т’ва се копа много яко.
Само ако успея да насоча ядът, който се таи в мен ще повдигна залата.

Боби, т’ва ще вдигне от стола.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 30.01.18 13:27.

Bart Simpson

30.01.18
22:23

Мазно и тесто, говоря за вторник вечерта.
Пукам пица и дърпам тега кат Херцогааааа.
😎
Едит:
Два без двайсет сутринта-gaviscon.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 01.02.18 13:45.

Bart Simpson

31.01.18
12:12

Дърпащи-А:
1. Тяга4#100
2. Набирания1#12+0
3. Гребане от земя6#37.5
Четири кръга
Кръстев, обещах ти я и за тебе си мислих докато дърпах ама съм като змиЯ, главата си я знам ко прай, опашката са вий някъде на м@йната си.
Опитвам се, ама те.
Качвам видео колкото да не е без нищо.
Тук е яка снежна виелица, покри всичко за 40 минути.
Весело и полекичка.

Тава, малко гей прозвуча, че за тебе съм си мислил, ама НЕ, само се надъхвах.
😎

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 31.01.18 12:16.

ДЕ

31.01.18
12:18

Барт, ако не те знаехме и някой ми пусне клипа, като каже, че в залата от всички дето ги е хванала камерата има само един ирландец и да познаем кой е той, то съм сигурен, че повечето хора ще те посочат теб :-)

Bart Simpson

31.01.18
12:29

Това е що съм рижобрад.
Туфо-рижия пират, знаеш ли го?
А на баща ми брадата не беше рижа ами червена.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 31.01.18 12:34.

ДЕ

31.01.18
12:36

Имал ли си случаи /сигурен съм, че си имал/, в които самите ирландци в началото са си те мислили и теб за ирландец, т.е. ни най-малко са допускали, че не си. Няма значение, дали българин или някакъв друг, а просто, да са се изнедвали и да са казвали: “Ама наистина ли не си ирландец, мислехме те за такъв”...............или нещо от сорта!

Bart Simpson

31.01.18
12:39

От толкова време живея тук, че вече съм доста асимилиран и поведенчески и речево, вече рядко става дума за това, че не съм родом от тук.
Едит:
Ще си вметна,  че след набиранията с жилетка, без нея са абсолютно нищожно натоварване.
Ще изкарам още няколко пъти без нея, защото лактите(да чукам на дърво) са като крикове и има мегдан за бройки.
След това ще кача 15-те кг и после пак за бройки.
Въпреки всичкото катерене не мога да повярваам, че най-тегави са ми набиранията.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 31.01.18 12:59.

31.01.18
13:07

казано от Bart Simpson на 30.01.18, 22:23:

Едит:

Дай нещо по здравословно ... ето ти едно клипче, да си приготвиш такова нещо. Само 2 минути е

Bart Simpson

31.01.18
13:16

Калояне:

Ще ти цитирам пасаж от любимо произведение:
“........Баща ми беше касапин, той се е научил от дядо ми, а той от баща си, у дома, вегетариянец е мръсна дума.......”

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 31.01.18 13:33.

31.01.18
13:40

казано от Deyan на 31.01.18, 12:18:

Барт, ако не те знаехме и някой ми пусне клипа, като каже, че в залата от всички дето ги е хванала камерата има само един ирландец и да познаем кой е той, то съм сигурен, че повечето хора ще те посочат теб :-)

Най-малкото тоя зад тебе дето лашка хип тръст от стоеж за бицепс, изглежда като герой от филм на Vice за живота в Меден рудник през деветдесетте..

31.01.18
13:42

А ти погледна ли видеото което ти пратих, или още не си ? 🙂

31.01.18
13:59

Ето от мен още по- здравословно готвене 😄

https://www.facebook.com/uniladmag/videos/3840804129275951/

казано от Deyan на 31.01.18, 12:36:

Имал ли си случаи /сигурен съм, че си имал/, в които самите ирландци в началото са си те мислили и теб за ирландец, т.е. ни най-малко са допускали, че не си. Няма значение, дали българин или някакъв друг, а просто, да са се изнедвали и да са казвали: “Ама наистина ли не си ирландец, мислехме те за такъв”...............или нещо от сорта!

Два случая от мен. Единия е мой почти двуметров рус и бял, почти розов приятел, който в Англия на един пазар без да знае че е българин, един друг българин му викаше на чист български: “Кво ма дзяпаш ве, дългуч бозав ингилизки!?!” 😄

A на Хийтроу почти изпускайки полета сме се наредили 8 души българи да се прибираме и се ядосваме че опашката е за няколко полета, а ние закъсняваме за нашия, ама си седим на опашката културно да не се излагаме пред чужденците. Един чичак с шапка и куфарче обаче прережда цялата опашка и само: “Екскюз ми, екскюзми” и си върви напред. Един от нашите, който е по- назад в опашката се провиква: “Аве майна, кво става, ше изпуснем полета, що не върви опашката?” И аз на висок глас щот си мисля че всички българи са вече на борда: “Ами щото тука някав шибан плешив педал се прережда!” И тоя чичка се обръща и вика: “Ааа, и вие ли сте за София?” и аз хем леко смутен, ама и още ядосан викам:”Да, господине”  и той: “а, извинете, извинете тогава” и мирно и тихо си се нареди зад нас) 😄

Bart Simpson

31.01.18
15:15

За първи път на фризьор, обра точките и всички го поздравяваха колко е смел.
Тук фризьорските салони са само мъжки и само женски, мъжките са нещо средно между бръснарниците на Капала чарши и тези до Brooklyn bridge park през 80- те.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 01.02.18 13:34.

Bart Simpson

31.01.18
16:00

казано от Владо на 31.01.18, 13:40:

казано от Deyan на 31.01.18, 12:18:

Най-малкото тоя зад тебе дето лашка хип тръст от стоеж за бицепс, изглежда като герой от филм на Vice за живота в Меден рудник през деветдесетте..

Променят се хората, сега като ги гледам как наперено сгъват за бицепси и се зъбят на некви кръстове.От как ми отворихте очите се смея и на тях и на себе си.
По друго е да знаеш какво правиш, макЪр и да се учиш още.
Само като си представя, че на ББ тийм попаднах търсейки инфо, спомага ли отслабването годжи бери-то, а към днешна дата, Джеимс каза, че клека ми става.
“......It is a long way to the top if you want…. rock and roll…..”
                        AC⚡ DC

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 31.01.18 16:07.

Bart Simpson

31.01.18
16:18

казано от kaloyan на 31.01.18, 13:07:

казано от Bart Simpson на 30.01.18, 22:23:

Едит:

Дай нещо по здравословно ... ето ти едно клипче, да си приготвиш такова нещо. Само 2 минути е

Дооообре веееее, разбрах защо ме хване, че даже не съм го изгледал.
Хахахахахахах

31.01.18
17:04

.

Мнението беше редактирано от kaloyan на 31.01.18 17:36.

31.01.18
17:10

казано от kaloyan на 31.01.18, 17:04:

Тоя е страшен чук  има и видеа за функционално трениране
е виж
има и за йога, но тях ще ги пусна на Маргарита.

Оффф не мога 🙂))))))))) ето още едно

31.01.18
23:07

6,4 сколвила...бахти и уродията!!!
Тези 4кг ферментират вече почти 5 месеца...след още 4 ще са цункани с малко оцет-срирача)))

Bart Simpson

31.01.18
23:12

Брат опитах го от любопитство, все едно си си пръснал полицейски спрей в устата.
Въпреки, че са ми останали два кьорави рецептора за люто из устата това ме скапа за часове.
Ей това е истината 1.7 милиона, за непросветените, няма Шипка, която да е прескочила 600 000, а табаското, което някой го спомена май е 60 000.
То онова си е псайхо серум.
Поправка-Табаско,чорбата кисела е 7000-8000 по Сковил.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 31.01.18 23:21.

Bart Simpson

31.01.18
23:34

.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 01.02.18 13:35.

Bart Simpson

01.02.18
12:10

Битащи-Б:
Супер серии
1. Раменна преса дъмбел стоеж 8#22.5 кг в ръка
1.1. Преден клек8#60 кг
Тази по 3
2. Хоризонтален лег тесен хват 8#70 кг
2.1. Бедрени екстензии 8#80 кг
Тук също по 3
3. Бутане дъмбели полулег8#25 кг в ръка
3.1. Бедрени сгъвания 8#70 кг
Пак по 3
4. Кофи 1#17+0 кг
4.1. Въртене диск пред тяло 8#15 кг
Пак по 3
5. Суинг до вертикала 5#17-17.5 кг.
Изморих се доволно, но се разболявам нещо.
Вчера дребния имаше гости и едно дребно ми се изкашля в лицето докато го загащвах, веднага ми се насади нещо в гърлото.
Неприятен момент защото почти две седмици сме сами с дребния.
Гръб вчера снимах само от любопитство и то се оказа, че има прогрес там.
Едит:
Една сутришна, брутална луна.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 01.02.18 13:46.

ДЕ

01.02.18
12:17

То не, че е някаква супер грешка, няма 100 % правила при комбинирането на групите, т.е. всеки тренира както му е кеф и както си мисли, че ще извлича ползи, ама защо бедрените сгъвания си ги турил при бутащите?

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1