23.12.17
02:25
За тези резултати Нервака тряя смени наградния фонд с 3-4 пластмасовки топла “Славена” от по 2.5л :d
23.12.17
09:08
Започнах да получавам оценки.
Предложената система работи добре.
Вписвам всичко в една таблица.
Ако след това има съмнение относно моята неподкупност, мога да докажа, че не правя мръсни неща! 😄
23.12.17
11:14
И аз гласувах. Но при тези условия, ща не ща, хора с почти еднакви за мен постижения трябва да им дам различни оценки.
Гласувал съм, като съм се водил по два критерия: има ли плочки на финала и какъв е прогреса спрямо началото на чалънджа.
Успех на всички!
Мнението беше редактирано от Деян на 23.12.17 11:14.
Събмити,ентрита...бах тея думи-какво означават,нещо вероятно от англ???
Гласувайте си...аз няма.
Чакам само предпочитанията на победителя за типа бира)))
28.12.17
17:45
Обявявам край на срока за гласуване обаче все още няма да споделя имената и класирането на съответните хора, защото се получи интересно.
Имаме двама участника на първо място, един на второ и двама - на трето.
Хрумват ми следните неща:
1. Да остане така и да оповестя резултатите
2. Да удължим срока за гласуване, защото все пак сега с тези празници надали много хора са имали възможност за разцъкване във форума
3. Да споделя резултатите и след това да се гласува кой от двамата на първо място да е баш победителят
4. ... (предложете)
28.12.17
17:50
Точно затова предложих да има комисия, защото съм ги сърбал тези попари, и защото топлата вода отдавна е открита, ама тогава ми се смееха. Добре, че ти се предложи за председател, че и това нямаше да има🙂 Сега ако имаше комисия, щеше да реши кой да е, спрямо заложените критерии.
П.п. Също някой трябва да реши ако са двама победители, 20 литра бира ли ще се дава или 2х5 😄
Мнението беше редактирано от Barberian на 28.12.17 17:53.
28.12.17
18:01
Аз смятам, че е ок да даваш каквото се е получило.
28.12.17
18:41
Аз изпуснах гласуването, предлагам срока да се удължи до нова година поне.
28.12.17
19:04
Боби, за жалост си изпуснал не само този срок и според правилата няма да имаш право на глас в това гласуване съгласно утвърдения по-рано регламент.
И дружеските състезания трябва да си имат все пак регламент.
Аз ако зависеше от мен, бих казал че съм ОК да удължим срока, но гледам че трима от петимата участници са изразили мнение Вероника да дава резултатите както са до вечерта 28-ми и толкоз. Аз съм 50:50, така че процентно голямото мнозинство от участниците според мен предпочитат да се оповестят така.
Жалко че една от малкото дами от форума, която имаше желание да гласува няма да може да го направи за това издание на чалънджа, но идва следващото издание - “Плочки лято 2018” , където се надявам да имаме и женска секция участнички.
Относно дали да има балотаж за първото място, моето мнение е не. Балотаж не сме предвиждали никога, може би защото не сме предполагали че ще има толкова изравнени крайни резултати във формата. Освен това, нали е дружеско съревнование. А и ще има какво да се доказва в “Плочки лято 2018” 😄
Дали да е 2х5 литра бира или 2х10, според мен е 2х5 щом ще имаме двама шампиони. Както в тотото ако двама уцелят печелившите числа джакпота се разделя на 2.
ОК, нека да броим гласовете на пряко заинтересованите от гласуването т.е. участниците в чалънджа.
Барт е срещу удължаване на срока.
Любо и Кръстев са лайкнали мнението на Барт срещу удължаване на срока.
Аз съм въздържал се.
Иван е за удължаване на срока.
3:1 мисля че е достатъчно мнозинство срещу удължаване на срока.
29.12.17
14:28
Единственното ми съображение за да съм против е че ще стане ясно накъде са наведени везните от гласуването на един човек.
Защото ако беше така можехме да си напишем всички оченките открито.
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 29.12.17 14:32.
Мисля (на литър и половина малиново и домашно вино) че е време нашата любезна админка Вероника да обяви резултата за да не посрещмен Новата стегнати като калъфи в очакване 😄
31.12.17
12:38
Човекът взе парите и каза-ще видим.
31.12.17
12:51
Добре, значи да ги казвам така, както са се получили?
Това ли е окончателното решение? 😄
31.12.17
12:57
1. Bart Simpson - 41 точки
1. Ivan - 41 точки
2. Димо - 24 точки
3. Любомир Ламбрев - 20 точки
3. Alexander Krastev - 20 точки
Честито!
Обичам ви!
Весели празници!
31.12.17
13:36
Аз се отказвам от моета бира в полза на Иван.
Много бих искал да пробвам на Нервака бирата, но уви.
казано от Bart Simpson на 31.12.17, 13:36:
Аз се отказвам от моета бира в полза на Иван.
Много бих искал да пробвам на Нервака бирата, но уви.
Бирата на Илия си струва пътуването до София. 🙂 Запази си я като опция за бъдещ момент - това е последният ми тренировъчен съвет за тази година. 🙂
31.12.17
13:46
Сигурен съм, до колкото го познавам, че никога няма да ми откаже една халба, дори и извън наградния фонд.
казано от Bart Simpson на 31.12.17, 13:46:
Сигурен съм, до колкото го познавам, че никога няма да ми откаже една халба, дори и извън наградния фонд.
Ако има, ако има... 🙂
Чакам заявката на Иван за предпочитаната бира.Подготвил съм се подобаващо...за по известните стилове ...баката ,също е пълна с малц Pale Ale))))
Иван много не разбира, доколкото прочетох масово бирите са лагер. Обаче това нищо не ми говори, ако можеш да разнясниш малко повече 🙂
Ухууу!!! Честито на двамата шампиони, както се казва по геймърски: GG
Браво и на нас - останалите - за усилията да сме по- добри. Не губете кураж, участвайте в следващия тираж!
Имаше страсти, имаше възходи и падения, като цяло мисля че се получи чудесно, аз поне се забавлявах.
Поздравления и на възторжената ни и подкрепяща публика с подкана към всички които се вълнуваха да минат от другата страна на оградата за следващото издание на чалънджа Плочки Лято 2018.
Благодарности на Нервака за осигуряването на част от наградния фонд (за теб също важи поканата за следващия чалъндж).
И специални благодарности на админката ни Вероника за логистичната подкрепа.
Пожелавам на всички ви още по- успешна и здрава 2018. И бъдете по- добри.