21.06.17
14:42
Въпроса ми не е относно забранени от закона препарати и стероиди.Гърдите ми започнаха да увисват и да се заострят през последната година и започнах да се съмнявам дали нямам гинекомастия (имам основание да мисля,че може да имам ).Снимката говори повече от всичко.
31г ,173см ,76кг
Темата беше редактирана от smokee на 21.06.17 14:44.
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим01.07.17
21:22
Не съм доктор, но мисля, че определено нямаш. Прочети в интернет за това заболяване.
Да допуснем, че се изредят 10 коментара в които те убеждават, че имаш такава. Какво ще се промени, ще направиш ли нещо по въпроса?
Ами да определено ще се притесня още повече и ще потърся помощ от специалист.Но тъй като не съм запознат предпочетох да се допитам първо до вас като със сигурност има и по-информирани и изстрадали от мен сред четящите .Според мен мъжките зърна не трябва да стърчат ,а областа около зърната ми започна да изпъква и зърната ми започнаха да стърчат много особено .Преди 6г направих един стероиден цикъл без излизане ,защото тогава не се предлагаха или аз не успях да намеря препаратите за излизане от цикъл и се оставих така.За това сега ме гложди че може и да са последствия от тази глупава постъпка.Знам ,че форума не е за стероиди ,но аз не питам за информация за стероидни цикли и т.н. надявам се не нарушавам правилата.
Мнението беше редактирано от smokee на 03.07.17 19:40.
03.07.17
20:09
определено трябва да спреш да се друсаш, защото ти това правиш.....Има цикли и цикли, а ти, за да ти стане това с гърдите, просто си хвърляш здравето на вятъра!.....колко трябва да си тъп, да, тъп, за да направиш това, в което изобщо не си сигурен....Ако лисичите муцунки няма да ти говорят нищо по въпроса))), значи горния коментар е верен, което е лъжа.....
казано от Carbohydrate на 03.07.17, 20:09:
определено трябва да спреш да се друсаш, защото ти това правиш.....Има цикли и цикли, а ти, за да ти стане това с гърдите, просто си хвърляш здравето на вятъра!.....колко трябва да си тъп, да, тъп, за да направиш това, в което изобщо не си сигурен....Ако лисичите муцунки няма да ти говорят нищо по въпроса))), значи горния коментар е верен, което е лъжа.....
Пич ти си типичния пример за участник в бг форум - питаш нещо,никой не ти отговаря и ти казват,че си много тъп. Какъв е смисъла от коментарата ти? Въпроса не е за умствените ми възможности а дали имам здравен проблем и съответно съвети за решението му.Уж си умно момче си а трябва да се обясняваме по 5 пъти...
Мнението беше редактирано от smokee на 06.07.17 07:22.
06.07.17
09:47
Ако се притесняваш, че имаш здравословен проблем, пусни си едни хормонални изследвания - така по снимка няма как да гадаем. Тя гинекомастията е следствие на хормонални изменения.
Хубаво, че си признаваш, че си правил цикъл, адмирации за смелостта да го направиш и че най-чеве, че си осъзнал, че е глупаво!
Сега, без да се обиждаш, нека всички лапета, дето искат да се назобят за да са нацепени, да погледнат тази снимка тип do-you-even-lift и да помислят сериозно има ли смисъл да ги ручат жабетата 🙂
26.08.17
03:01
Пушачо(Автора), от моят личен форумен опит мога да ти споделя, че чрез публикуването на тема във форум, коментирането на такава или просто разглеждането й, очакваш да разрешиш конкретен свой проблем, няма да успееш. Но въпреки това, е страхотно място за дискусии по определени теми. Понеже свързва хора със сходни интереси. Затова аз лично смятам, че е по-скоро място за общуване, отколкото средство за разрешаване на проблеми.
С което до някъде оправдавам Въглехидрата. Но не напълно. Понеже целта на неговият коментар е да докаже(най-вече на себе си), че разбира много добре дадената тема, за разлика от нейният създател. Дори и да не е, той иска да се утвърди като експерт по нещо, с което да повдигне самочувствието си. Мисля, че това е психологията зад “Типичният коментатор в БГ форум”
Знам, че мина доста време от как си публикувал темата и вече може би си научил каквото ти е нужно. Но просто за да се получи дискусия(А аз обожавам дискусии) искам отново да ти кажа, че категорично нямаш гинекомастия. Това е заболяване, което ако имаш, ще се забелязва от хората и редовно ще ти се подиграват или поне ще го отбелязват по някакъв начин.
Някак си искам да споделя личният си опит. За да получиш достоверна
полезна информация от интернет, трябва да я търсиш в утвърдени научни сайтове. Обикновено най-добрата информация е на Английски. ББ теам е хубав сайт, но следи кой какво твърди, аргументира ли се добре или просто го твърди уверено и стилно. Освен за некадърност на автора следи и за пропаганда. Много често например, дискретно се рекламира някакъв продукт.
26.08.17
08:43
казано от Петър Петров на 26.08.17, 03:01:
С което до някъде оправдавам Въглехидрата. Но не напълно. Понеже целта на неговият коментар е да докаже(най-вече на себе си), че разбира много добре дадената тема, за разлика от нейният създател. Дори и да не е, той иска да се утвърди като експерт по нещо, с което да повдигне самочувствието си. Мисля, че това е психологията зад “Типичният коментатор в БГ форум”.
От твоята гледна точка, на начинаеш млад фитнес интусиаст, може и да е така. Но от моята, на един 44 годишен, занимаващ се със спорт и фитнес от 3-ти клас, е друго.) Просто имам голям стаж в тази област и не съм се спрял да търся това, което още не разбирам)....Това, с което се сблъскваш относно фитнеса за пръв път, аз съм го оставил отдавна зад гърба си...Какво да направя, че съм го смлял и го знам, а ти не....стаж, с една дума....
доста хора се дразнят, че превеждам от руски (Чукундурин и Глупакин), но като им написах, че първо са били написани на английски и после преведени на руски, а аз на български...и ми изтриха поста))...та всъщност Чукундурин се казва Майкъл, а Глупакин - Джон 🙂
Мнението беше редактирано от Carbohydrate на 26.08.17 08:48.
26.08.17
10:11
Отново го завъртя по американофобски. Бе-си-пето сте велики 🏆
01.09.17
01:49
Към въглехидрата: Претендирам, че разбирам по-добре от теб биологията, химията и фитнеса. Не бих се нарекъл новак, нито дори ентусиаст. Точно обратното, опитен неентусиаст съм. Тоест, 5-6 години тренирах редовно, но от 3 години насам не тренирам, поради здравословни причини. Въпреки това продължавам да чета по тези теми, както и по всички други теми, които считам за съществени. Дори в момента, разработвам системи, с които целя да подобря здравето си, физическите си качества и външния си вид, без усилия. Тоест, хипотезата ми се осланя на това, че организмът в общи линии, знае какво му е нужно. Разбира се, инстинктите еволюират бавно, за разлика от развитието на човечеството и не са съвсем приспособени към модерният начин на живот. Други фактори, които не пропускам са: синтетичната храна, замърсеният въздух, завишеният стрес... и други влияния на съвременното общество. Уча усилено, анализирам, експериментирам. Не съм специалист в сферата, понеже се занимавам и с други науки и изкуства. Но здравето ми е топ приоритет и съм убеден, че знам доста неща, върху които повечето лекари, фитнес инструктори и треньори, дори не са се замисляли.
Сещаш ли се за някакъв начин, чрез който максимално обективно да сравним знанията си по темата? Предизвиквам те! Обаче аз не се сещам за друг, освен да се надприказваме като рибари. 😄
Мнението беше редактирано от Петър Петров на 01.09.17 01:52.
01.09.17
08:15
така ли си набираш информацията?! 🙂 ако четеш на руски, мога да ти дам да четеш през следващите 5 години)
Мнението беше редактирано от Carbohydrate на 01.09.17 08:17.
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече