Изчистване на корем и вътрешна част на бедра

Темата е заключена.

21.06.17
18:36

Здравейте, колеги!
Това ми е първата тема тук, надявам се да не претърпи пълно фиаско!
От 3 месеца тренирам изключително редовно, 5-6 пъти седмично. Жена съм, на 25г., 159см. , 47 кг.
Винаги започвам с кардио, като вече 3 месеца гледам да съм на пътеката или колелото поне по 45мин. с изгаряне на 350-400 kcal. Преди тренировка пия Л-карнитин на Pure Nutrition, по време на тренировка - Хтенд-а на Scivation, а веднага след тренировката - протеин изолат на Whey. След кардиото винаги си правя тренировка или за корем, или за крака.
Целта ми е 6 pack, като виждам, че вече на 3-тия месец започна да се вижда релеф. Проблем ми остава обаче доизчистването на корема и вътрешната част на бедрата. Една от причините за това са все още многото празнини, които имам относно хранителен режим и правилна тренировка (особено на крака). Бихте ли ми дали някакви изначални съвети, какво е важно да не изпускам, какво да не правя... Благодаря предварително. Прикачвам снимка.

Carbohydrate

21.06.17
18:53

за сравнение е хубаво да дадеш снимка от преди 3 месеца. Щом ти върви на сваляне, недей да правиш кардинални промени, а само леки корекции....например, можеш да орежеш още малко калории от въглени (не знам твоя х.режим); можеш да не пиеш протеин след тренировка непосредствено, а след 1 час; можеш да тренираш на гладно; можеш да издърпаш напред последното ядене (пак не знам твоя режим); можеш да включиш статодинамични упражнения за корем и крака, дупе - това са 30-40 секундни повторения с малка амплитуда, при което мускула е под непрекъснато напрежение, без отпускане....това се сещам без да мисля много-много)

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1