Кето диета?

19.05.04
22:27

Имаше такава тема но като чели я отминахте. Някой ако има информация за тази кето диета нека я даде тук. Да постне линкове към източници на информация за въпросната диета или от собствен опит да сподели как му е подействала. Смятам че въпроса ми е главно към Image, ако може да намери някакви статии по темата и да разясни в какво се състой тази диета, мерси предварително:)

19.05.04
22:49

Nqkoi da iztrie tazi tema!!!
Eto link kum istinskata:http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=803

20.05.04
10:30

нали написах че имаше такава тема, просто я отминахте а според мен е интересна и трябва да и се обарне внимание.

20.05.04
11:43

http://www.stanford.edu/group/ketodiet/FAQ.html

20.05.04
16:39

How does the ketogenic diet work?
The diet is high in fat, and low in carbohydrate and protein, which results in ketosis. In addition, fluids are limited, which helps contribute to the diet’s success. This ketotic state exerts an anti-epileptic effect, though its precise mechanism of action is not completely understood.
Хм интересно.. “low in carbohydrate and protein” не ми вдъхва доверие

21.05.04
00:49

Абе луди ли сте да си подлагате организма на таз диета! Аз лично не бих - и пари да ми дават!

21.05.04
01:51

Абе момчета не прочетохте ли, че диетата се използва от хора със епилепсия. Ако искате да я вкарате във вашата програма просто увеличете протеините и така ще получите НВД.

ММ

21.05.04
03:30

eto tuk sam napisal vpe4etleniata si ot NVD , bil sam 6 meseca na neq!
NVD rulz!!!!!!
http://s6.invisionfree.com/PowerliftingBG/index.php?showtopic=26

21.05.04
10:57

Mi kakvo da vi kaja pi4ove az sum v momenta na takava dieta i sum dovolen mnogo. Edna zabelejka samo tova ne e klasi4eska NVD zashtoto na se priemat nikakvi vuglehidrati i suotvetno nyama vurtene t.e. te sa vinagi minimalno koli4estvo to se polu4ava ot razni salati sus zalen4uci. Procesa na adaptaciya e kofti no prosduljava okolo dve sedmici specyalno pri mene. Purvona4alno silata pada no ne tolkova mnogo, posle vsi4ko si idva na myastoto. Kato se pravi i aerobika sutrin rezultatite sa pove4e ot zadovolitelni. Opa zabravih da kaja 4e tova e dieta za hora s pove4e masna tukan i sravnitelno edri po princip a ne za mom4eta koito imat da mahat 5-6 kila tova za tyah shte bude protivopokazno az imam da svalyam okolo 17-18 kila i zatova gi prava tiya raboti az sum dosta tejuk okolo 115 kg.

21.05.04
17:51

Velko, ще ме извиняваш но това което каза за кето диетата въобще не е така! Тя е за ВСИЧКИ, защото с нея не само се сваля но и се качва! Само при нея може да се получи ефекта на сваляне на мазнини и качване на мускули едновременно. Не ми се обяснява надълго затова прочетете статиите в www.bodybuilding.com - има една за сваляне на кг и една за качване докато се сваля!

П.П. аз също съм на такава диета и ефекта е убииствен - няма глад а свалям бая!

21.05.04
18:41

За НВД ли говорите или за кето диета?

21.05.04
22:16

Кето диетата е диета без въглехидрати и без протеини!!!
как ще качваш като не зимаш никакви протеини??!?!??!?
Ако си махнал само въглехидратите е съвсем друго нещо.
Освен ако в бб жаргона в щатите казват на нашето НВД, кето диета :)

21.05.04
22:55

едвали, нали видя че в кето диетата приема на протеин трябва да е малък.. предполагам maxx_muscular говори за НВД, не знам ако говори за кето диета няма да повярвам да е доволен

21.05.04
23:37

Oh abe ne mi se vliza sega v sporove i obyasneniya ama shte tryabva yavno. Da tova e NVD ama bez suznatelen priem na vuglehidrati t.e. priemat se no kato sustavki na yadki, salati, mlyako, smetana ,sirene i t.n. i koli4esvoto e vinagi pod 70 grama. Neshtata koito izbroih sudurjat prenebrejitelno malko vuglehidrati no vse pak gi ima. Dietata se nari4a ketonna zashtoto energiyata se izvli4a ot ketonni tela v sledstvie na razgrajdaneto na maznini. Maxx kazah 4e tova e uda4na dieta za hora s pove4e masna tukan zashtoto ima po uda4ni metodiki za ka4vane na muskuli i 4istene za hora koito trincipno sa slabi s dulgi krainici. V tya sport nyama nishto ednozna4no primerno priyatelya s koito trenirash da pravi sushtoto kato tebe i da ka4va ot vuzduha a ti da pregaryash vupreki suplementi po4ivka i t.n. Iskam da kaja 4e v uravnenieto trenirovka + hranene+ po4ivka= muskuli za vseki veli4inite sa razli4ni i rezultatite sushto.

22.05.04
09:42

Диетана която практикувам в момента няма почти никакви въглехидрати, а само мазнини и протеини. Объркали сте се че при кето диетата не трябва да се приемат белъъци. Четете пак! В момента съм спаднал на 70 кг (от 77), но всеки ми казва че изглеждам така всякаш съм качил. Приемам по 100-150 гр мазнини (в зависимост дали съм на тренировка или не) и по 250-тина гр белтъчини. Не чувствам никакъв глад и ми е доста по-приятно да свалям, защото напр. си пържа яйцата, ям сирене, кашкавал, салам... абе въобще неща за които преди не съм си и помислял!

22.05.04
10:13

http://www.stanford.edu/group/ketodiet/FAQ.html - How does the ketogenic diet work?
The diet is high in fat, and low in carbohydrate and protein, which results in ketosis. In addition, fluids are limited, which helps contribute to the diet’s success. This ketotic state exerts an anti-epileptic effect, though its precise mechanism of action is not completely understood.

Как така диета която е “The diet is high in fat, and low in carbohydrate and protein” ще ви харесва и хем ще качвате мускули хем ще сваляте мазнини? и всичко това с малко протеин.

07.09.04
13:45

За първи път чета/чувам, че при кето диетата не трябава да се приемат протеини (сългасен съм с maxx_muscular, може да е на сайта на станфорд, но какво от това...). Това е лудост. Или, хайде, силно се изразих - това не е нормално. Наистина ако при кето дииета се приема твърде млако мазнина и твърде малко калории, рано или късно тялото ще започне да изгаря и мускулите ви. Но това не значи, че трябва да се яде само мазнина. Ако не се яде протеин - ефектът също ще е доста неприятен... може би при жените, които не се притесняват да губят мускили, ще е различно, но това е друга тема...
И ако това с протеините (че не трябва да ги ядете) поне няма да ви съсишпе здравето (само тялото), то ето това, вече с чиста съвет мога да нарека лудост:

In addition, fluids are limited, which helps contribute to the diet’s success.

след такова изказване, човекът, който го е писал губи всякакво credibility в моите очи... ако не питете достатъчно вода при Kето може да си навлечете огромни здравословни проблеми (може би не веднага, а например след 7-8 месеца, дори повече - но ще ги има) най-вече под формата на проблеми с бъбреците - камъни и т.н. Наистина, когато се мериш на кантарчето, водата в тялото ти тежи, но тя никога не е основният ти проблем, нали... може да намалете водата, когато минете на нормална диета ако държите на това, не и при Кето...

незнам, но тези 2 неща - за течностите и за 0-та протеини ми суп`иха главата...

в интернет всеки може да напише всичко...

Само за пояснение, за да не бъда разбран грешно - и аз съм фен на Кето диетите. Само внимавайте какъв съет приемате за правенето им - например това с течностите... или дори с кофеина - на бодибилдинг.ком пише, че комбиниран с кето ECA stack-a направо е върхът... (бих се радвал да е така, понеже ми е много мъчително да спирам кафето и зеления чай) но кофеинът също не е доба идея при Кето...

“the only way to learn
is be aware and hold on tight”
Chuck Schuldiner (Death)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1