Fat burn

30.06.17
10:53

Здравейте знам че има същите теми като моята и ще ми кажете защо не потърси малко , но моята тема може би е малко по различна. Не се занимавам със фитнес нито със уличен фитне ( кофи лостове или бягане) не съм дебел 192 87 кг. но имам малко подкожни или натрупани мазнини не знам как да го опиша само в областа на корема и гърдите. Казах че не се забимавам с фитнес но работата ми поне през лятото си е чисто КАРДИО че да не кажа повече :( . Въпросът  ми към по компетентните е първо да ми кажете марка фетбърнар които е липотропен ( чувал сум и съм чел че липотропните бърнари са по леки и са точно като за мен не активно спортуващи)
Втория въпрос е като спра да го зимам евентуално след 2 месеца счед време ще върна ли тези мазнини които  целя да изгубя ? И гледам че има бърнари с таурин наистина ли таурина дава повече енергия защото мисля бърнара да е а таурин.

Здравей!

Опита ли с промяна в хранителния режим?

Колкото до съвет за фетбърнър, прочети това.

30.06.17
15:08

В началото на лятото си попромених режима на хранане не ям сладко пържено тестяно и общо взето тежки храни да и деиства но аз искам ефекта по бързо решил съм да е точно с фет бърнар днес ходих в сила бг и се колебая между марките AMIX и BIOTECH препоръчаха ми втората иска мнение и на някои от форума които разбира от химия общо взето.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1