30.06.17
17:05
Здравейте искам да ви попитам понеже преди няколко дни си закупих Ecdysterone powder и проблемът е при приема
1. Немога да го разтвора във каквото и да било
2. Досега само л....на не сам ял но по ужасно нещо от това небях пробвал
3. Има ли вариант да си купя нещо като капсули и да се пробвам да ги напълня ако изобщо е възможно
4. Дали може да са ми пратили некав шит
30.06.17
19:10
казано от Dimitar Hristov на 30.06.17, 17:05:
Здравейте искам да ви попитам понеже преди няколко дни си закупих Ecdysterone powder и проблемът е при приема
1. Немога да го разтвора във каквото и да било
2. Досега само л....на не сам ял но по ужасно нещо от това небях пробвал
3. Има ли вариант да си купя нещо като капсули и да се пробвам да ги напълня ако изобщо е възможно
4. Дали може да са ми пратили некав шит
Проблема с повечето продукти на пазара е, че не са стандартизирани и дозирани адекватно (извлека трябва да е широкоспектърен, да съдържа различни екдистероидни съединения, а не само извлек стандартизиран само за 20-хидроксиекдизон). Така, че много вероятно е да са ти дали “некав шит”.
Има консенсус, че оралният прием на екдистерона не дава никакви резултати. С капсули или не, все тая.
Заради ниското молекулярно тегло по-ефективен е трансдермално. Т.е. ако е чист (в което се съмнявам) можеш да го микронизираш, разтвориш в алкохол (50mg/ml), филтрираш през обикновен хартиен филтър, смесваш с някакво гелче (примерно 10%тов алое вера екстракт в пропилен гликол) и мажеш по крайниците (около 4 мл на доза) веднъж на ден.
или пък просто го върни и си искай парите обратно.
Баце пише ” 20 beta hydroxyecdysterone ( beta ecdysterone) 70 %
Пише че е произведено в Англия
От ebay го поръчах 50£ за 100g RAW
Имам още един въпрос само Omnibolic стероид ли го водат и ако ли не от къде от България може да се купи
И мерси за инфото
Баце да бъдем честни има ли неква истина в тия работи или да ги метам в коша ? Мерси
02.07.17
13:33
казано от Dimitar Hristov на 30.06.17, 19:25:
Баце пише ” 20 beta hydroxyecdysterone ( beta ecdysterone) 70 %
Имам още един въпрос само Omnibolic стероид ли го водат и ако ли не от къде от България може да се купи
Не знам дали някой го продава тук. Като пуснах търсачка да го видя какво е мога да ти кажа само някои бегли впечатления: това е тест бустер, но като съставки има най-ниското съдържание на доза което съм виждал- 250 мг. (повечето тест бустери имат десет пъти повече - средно около 2500 мг. ); нито една от съставките няма доказателство че вдига човешкия тестостерон; това нещо Ecdybolan™, което им е “тайната съставка” съдържа 4 форми на екдистероиди - 20-Hydroxyecdysone (това е хормон, който предизвиква трансформацията при някои насекоми като паяците), Turkesterone (извлек от растение), Ponasterone (пак паешки хормон), Cyasterone (единственото, което е доказано че растат от него са молците). Може да има някакъв смисъл да се стакне със фатбърнъри, но като цяло не ми вдъхва доверие.
За другите неща - трубулуса и екди, зависи как ти е тестостерона дали ще подействат - ако си над 40, може и да усетиш нещо. Няма да лепнеш килограми мускулна маса, ако това очакваш.
Мнението беше редактирано от Solomon Kane на 02.07.17 13:34.