Въпрос за хранителен режим

Здравейте,

Аз съм на 26г. (198см , 111кг),  което мисля че е над нормите за човек който не тренира. Решил съм започна да тренирам и плана ми е да правя тренировки за цяло тяло с допълнително кардио за около 3-4 седмици за да вляза във форма ( трябва да спомена че съм тренирал от 5 години ).
Мисля че си намерих тренировъчен режим, но с хранителния имам голям проблем. Не мога да измисля какво да ям, какво да си готвя. Имам много мазнини в областа на корема и таза които искам значително да намалеят.
Може ли да ми дадете пример за хранителен режим който би ми помогнал в начинанието.

тренирал от 4-5 години)

Carbohydrate

02.07.17
08:26

Съсредоточи си на “чиста храна”, без полуфабрикати.
Това са:
1. Зърнене храни: елда, овесени ядки, трици всевъзможни и т.н.
2. Яйца
3. Ябълките преобладават, а всичко друго е деликатес) - може, но малко
4. Месо: пилишки гърди (филенца), риба, телешко, свинско (не мазно), морски дарове
5. Всевъзможни зеленчуци (червени и зелени)
6. Вода, кафе, чай
7. Млечните продукти само, като деликатес - по 30 грама))
Това са продукти, ако гониш намаляване на подкожната мазнина!

Мнението беше редактирано от Carbohydrate на 02.07.17 08:27.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1