02.07.17
00:52
Здравейте нов съм в този форум и се извинявам ако има подобна тема.Аз съм бивш гребец и от около 2 години поднових тренировките но само фитнес за съжаление се върна една стара болка в лактите която е доста неприятна пия глюкозамин от около 3 седмици но няма ефект ако някой може да даде съвет за мазило или нещо друго ще съм много благодарен.Малко инфо за мен на 28г съм тренирал съм 4г гребане и около 4г фитнес със прекъсване де
02.07.17
16:05
Явно в този форум няма да ми бъдете полезни.Бъдете здрави.
02.07.17
20:59
Иди на лекар
Чао
02.07.17
22:05
лактите болят главно от упражнения за трицепс.различни френски разгъвания със прав лост.не знам какви упражнения правиш за трицепс но ако ги правиш със прав лост тогава има проблем.преди години и мен ме боляха лактите .причината беше френско от лег с прав лост.беше ми любимото упражнение-направо ми пръсваше трицепсите.след това започнах да го правя с крив лост и проблема изчезна.
Спри упражненията за предмишница (ако правиш такива), а също и скотовото. Не знам дали изобщо ще ти помогне глюкозамина. Той обикновено е ефикасен за проблеми в ставите (примерно раменните), а за предмишниците е възпалено по-скоро сухожилието. Може да мажеш примерно с Диклак и да пиеш по 1/2-1 Аналгин или Аспирин, ако имаш здрав стомах. Или други от групата на нестероидните противовъзпалителни средства.