Стрии и солариум

Темата е заключена.

04.07.17
15:32

Здравейте ! 🙂 искам да потърся съВет за една тема, която засяга доста хора. Започах да тренирам преди около година и половина...качих доста мускулна маса, супер ! Само че... На някои  места се появиха стрии- на бицепса, от зад на бедрото и тн.  Четох какво ли не... купих си едно кремче на Жоржея Мен.. отскоро го ползвам, все още е рано за ефект 🙂 ако сте го ползвали, ще се радвам да споделите мнение 🙂 по - конкретният ми въпрос е относно солариума и как им влияе.. четох, че помага в заличаването, после четох, че ги прави по - бели и видими.. И сега съм доста объркан.. Ще съм ви много благодарен, ако ми ударите едно мускулесто рамо 🙂)) и продължавай те,  все така да тренирате и да прави те себе си по - добри 🙂)

Модерация: Една тема е достатъчна.

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 04.07.17 15:48.

ДЕ

04.07.17
15:50

Аз лично имам от над 20 г. и не са се скрили. Някъде даже от вътрешната страна на бицепса, където започва гръдния мускул са широки колкото 1 стотинка, та и повече, ако ги опъна. Не е както когато са били пресни, но явно така ще си е до живот. Като ходя на море, даже почервеняват леко ми се струва, тъй като кожата иначе им е по-светла, т.е. нормално е да се засегнат повече от слънчевите лъчи и да седят по-червени в началото, докато не се опечеш хубаво :-)
За солариума не знам как действа.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1