10.07.17
12:28
Здравейте, преди няколко дена усетих лека болка в края на тренировката ми за гръб, беше минимална и не и обърнах внимание, мислех че ще мине, така и стана... Докато не почнах да тренирам вчера пак.. Почнах да се набирам и след 1-2 серии почнах пак да я усещам.. Ставаше все по-силна и по-силна.. Но не знам защо аз продължавах да се набирам... Докато нещо буквално не изпльока и ме заболя супер много... Тогава спрях ама беше твърде късно.. Изкъпах се с вряла вода за гърба, баща ми ме разтри и си легнах.. На сутринта болката беше същата и сега направо като кихна или вдишам по-дълбоко ме боли супер много, дори когато си вдигна ръката... Дори едва пиша тази тема сега... Не знам какво да направя, може ли съвет ако някой също е имал такава болка... На снимката съм показал къде ме боли, но само че не е отляво а отдясно.. Моля ви, болката е ужасна, никога до сега не съм имал такава.. Едва ставам от леглото, трябва да се търкулна на земята и тогава да се изправя....
11.07.17
18:32
Мисля утре да ходя на лекар,но ако някой знае какво може да е, моля да ми каже.. От 3 дена болката е супер гадна и не мога да тренирам нищо освен крака, корем и ръце, и гърдите ми и гърба остават нетренирани и се отчайвам, какво да направя?
13.07.17
13:25
Благодаря за помоща на всички! Доста ми помогнахте
13.07.17
13:41
И ние благодарим за доверието. Направихме най-доброто възможно в случая - не те подведохме с теории наизуст и разкази по картинка, за да направиш това, което трябва - да се консултираш с лекар.