Качих 5.5 кила за един ден помощ

14.07.17
10:10

Здравейте вчера след като станах се претеглих на кантара  си и тежах 74.800 след храненията пррз деня бих казал нормаални макар и с малко повече сутринтаа хапнах 2 варени яйца , един домат и банан. На обяд почти не ядах нищо малко салата и много малко пиле с грах ... вечерта за.съжаление се наложи малко късно да хапна и ядох две кюфтета на скара . Всичките храни съм ги ял без никакъв хляб ,а дори вчера правих и кардио Преди да си лягам бях 80 кила :( Сутринта сега съм 77.200 . Дали кантарът е развален или наистина е възможно ? Дневните ми калорийни нужди зазадържане на същите килограми са 2500.

От ден за ден теглото може да варира съвсем спокойно в рамките на 2 кг. Ако си приел повече сол предишния ден може да се добави още половин-един килограм отгоре.

Отделно и кантарът може да има съвсем стандартна грешка и да варира с до 1 кг, че и повече в някои случаи.

Отделно, измерването на кантар не се прави така. Измерването се прави сутрин, след ставане от сън, след като си минал през тоалетната (малка и голяма нужда), преди да си пил каквито и да е течности и преди да си ял каквото и да било, само по бельо.
Избери си един ден от седмицата, в който ти е най-удобно да се провежда това измерване, по възможност да не е точно следващия ден след тренировка с тежести. Ако си избереш например неделя сутрин, всяко следващо измерване следва да бъде правено само в неделя сутрин, при възможно най-близки условия.

14.07.17
10:26

Благодаря много за съвета и , че ми разясни нещата 🙂

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1