14.07.17
18:41
Напълно ми е ясно ,че винаги едната половина на тялото е по-развита от другата ,но въпроса ми е от какво се получава изпъкналата част на гърба на едната половина ?
Горе долу и при мен е същото като при Jason Statham ,при отпусната положение на гърба се личи един изпъкнал мускул на дясната плешка ,който на лявата го няма .
Десняк съм по принцип .Преди съм ходел на фитнес ,а от 3 години ходя на лостове ,ако има някакво значение .
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим14.07.17
18:46
то неговото е моментно схавщане от анаболите....))...дай да видем твоята снимка
14.07.17
18:55
Телефона ми е на ремонт и нямам снимка без тениска ,но се вижда и така .
Какво е това моментно схващане 😄
14.07.17
19:13
Това е локална хипертрофия, като при армрестлинга.....
14.07.17
19:22
Честно казано нищо не разбрах от какво се получава така ? Свързано ли е с упражненията които правя или просто си е ген ?
14.07.17
19:24
ами забележи следващият път, като правиш упражнения за гръб...набирания, дали по време на движението или в някаква крайна фаза, не концентрираш повече усилия точно там....можеш да го правиш съвсем не съзнателно.....или може би правиш някакви специални упражнения само с използване на едната част на тялото...например флаг, но само на една страна, ...
Мнението беше редактирано от Carbohydrate на 14.07.17 19:26.
17.07.17
16:07
казано от Carbohydrate на 14.07.17, 19:24:
или може би правиш някакви специални упражнения само с използване на едната част на тялото...например флаг, но само на една страна, ...
Или също така силово, при което обикновено човек тръгва с дясната ръка, ако е десняк. Е, може и да си го прави директно с двете, както си го правят напредналите, но все пак давам предположение.
Мнението беше редактирано от Деян на 17.07.17 16:18.
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече