Хранене, тренировки и отслабване

15.07.17
16:42

Здравейте. Нова съм в групата. Нека се опиша: на 19 години, тежаща 53кг и висока 154см. Не спирам да чета от много време за хранителни режими и тренировки. Затова дали трябва да се яде след 6 , дали трябва да се тренира сутрин на гладно и т.н. Знаете за какво ви говоря. Та целта ми е да отслабна и да стегна цялото тяло. Имам Л-карнитин/течен/. Нека да си кажа и хранителния режим:
08:00- Закуска овесени ядки+кисело мляко
10:00 плод, предимно праскова или 50гр малини
12:30/13:00- обяд- пилешко филе+ салата домати и краставици
Към 16:00- плод или някое барче с лешници
И в 18:00- вечеря домати и краставици отново и пилешко филе.
Понеже съм на работа от 09:00 до 23:00 и се прибирам в 00:00 не ми остава време да ходя на фитнес, затова тренирам на работа било то с клекове или коремни преси. Общо взето време да тренирам имам сутрин преди 09:00 .
Чета толкова много работи и съм объркана затова се обръщам към вас. Абсолютно всякакви забележки приемам. Не искам да отслабна за 2,3,5 месеца, искам да водя здравословен начин на живот. Благодаря предварително! 🙂

Темата беше редактирана от Яни Иванова на 15.07.17 16:45.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1