Колко грама е една мерителна лъжичка

Здравейте група,
За някой от вас може да им се стори малко глупав въпроса, но вчера за сефте си взех протеин на dymatize 100% elite whey , пише че една доза трябва да е 36гр. Та въпроса ми е колко грама е мерителната лъжичка

Темата беше редактирана от Александър Танев на 20.07.17 04:35.

20.07.17
08:21

Здравей,

На опаковката пише че една доза е 36 гр, а вътре има мерителна лъжичка... Моля те замисли се с каква цел производителят я слага вътре и предположи колко побира тя - аз ще ти кажа дали е вярно

Ами на опаковката на протеина пише 1 portion 36g = 2 scoops предполагам 1 лъжичка е половин доза

20.07.17
08:24

казано от RIKi на 20.07.17, 08:21:

Здравей,

На опаковката пише че една доза е 36 гр, а вътре има мерителна лъжичка... Моля те замисли се с каква цел производителят я слага вътре и предположи колко побира тя - аз ще ти кажа дали е вярно

Винаги двойна проверка. 😂 Току-виж сложили 39-грамова лъжичка и хората започнат да предозират. 😆

Иван

20.07.17
08:34

Типичен случай на majoring in the minors. На това се крепи и основна част на фитнес индустрията, де.

Мнението беше редактирано от Иван на 20.07.17 08:34.

20.07.17
08:36

казано от Александър Танев на 20.07.17, 08:23:

Ами на опаковката на протеина пише 1 portion 36g = 2 scoops предполагам 1 лъжичка е половин доза

Значи те са написали 36 гр = 2 мерителни лъжици, тогава кое те притеснява? Калкулацията на 36 делено на 2?

Александър, тези два материала ще ти бъдат от полза. Препоръчвам да хвърлиш едно око при възможност:
Как да тълкуваме етикетите на хранителните добавки?
Как да пия протеиновия си шейк?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1