ВМ-НВХ

23.07.17
21:24

На 15 години съм,висока 145 и тежа 58-59 кг. Като дете имах много хормонални проблеми,но от 3-4 години всичко е ок.От 1 седмица спазвам ВМ-НВХ. Спрях хляба,сладкото,сокове,газирано,тестено и ограничих до минимум плодовете.Храня се с яйца,пилешко,свинско,кюфтета,сирене,домати, краставици,маслини,извара и общо взето това.
Чудя се дали съм на прав път в храненето и какво трябва да променя
Това е менюто ми за днес: От 3 дни сутрин преди да закуся изпивам една чаша(250 мл) вода с малко лимон изцеден.
З - омлет от две яйца(изпържих го с краве масло),около 1 супена лъжица извара и 3-4 маслини.
О - нямаше почти нищо в хладилника и върху пушени свински филета сложих извара и така изядох 4-5 парченца.
В - 2 кюфтета на скара,1 купа таратор и салата с домати,краставици,сирене и малко олио.

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

Здравей! 🙂

Защо се спря точно върху този начин на хранене и каква точно е целта ти (виждам, че си пуснала темата си в раздела за сваляне на тегло, но все пак какво точно целиш)? Какъв е бил режимът ти досега?

Какво спортуваш?

24.07.17
19:57

Не спортувам все още освен,че ходя пеша. Ами малко ми е трудно да опиша какво точно съм яла през тези седем дни,но съм написала горе долу продуктите,а преди започването на режима се хранех с много хляб и често посягах към шоколади и торти. Между другото днес се претеглих и съм 57 кг, пък за вечеря ядох миди пане и салата с домати и сирене,а за закуска-таратор с парче кашкавал,а за обяд само таратор или иначе казано денят ми беше пълен провал относно яденето. Целта ми е свалянето на поне 5-6 кг и намаляне на големия ми корем.

Мнението беше редактирано от Айнщайн 2 на 24.07.17 19:59.

07.08.17
12:00

Ако до сега не си се занимавала със спорт, препоръчвам ти да започнеш да правиш 2-3 пъти седмично аеробни упражнения като за начало и да си направиш един хубав и стегнат хранителен режим, по който да се движиш. Било то НВД , кето или друг тип хранене..
Сложи си един период ( примерно 4-6 седмици) , вкарай и тренировки ( освен ходенето) и виж как ще ти реагира тялото. 🙂 А и си на 15 год.. В тази възраст се развиваш с минути. 🙂
Просто започни да спортуваш редовно. Успех!

Мнението беше редактирано от Crixus на 07.08.17 12:02.

22.08.17
22:45

Благодаря!
Вече шеста седмица съм на НВ-ВМ хранене и съм около 54-54,5 кг и обиколката на талията ми вече намаля с 4-5см. Не спортувам,но ходя доста пеша и от време на време правя Тае-бо упражнения. Става много бавно,но  се надявам до започването на училище да съм видимо отслабнала и големия ми корем да го няма.

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1