Мнения за програма на Бар Брадърс?

23.07.17
23:02

Момчета мисля да почна една програма от Бар Брадърс на лостове. Как ви е мнението за техните програми. Досега съм си правил 5х10 широк/тесен хват набирания, кофи, диамантени лиц. опори, клекове, повдигания за прасец, коремни преси за горна и долна част. И има ли начин чрез тези упражнения(5х10), които съм правил досега, да кача маса? Естествено и с достатъчно количество храна. 🙂

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 23.07.17 23:03.

23.07.17
23:15

Здравей. Продължаваш да се луташ - просто, нещата не се случват за 3 месеца! Ти си на 17 години, казаха ти се много варианти - просто следвай нещо редовно и това е! Няколко години редовно спортуване и ще си ОК. Нещата не се случват от днес за утре - това е истината

24.07.17
00:18

казано от Dymag на 23.07.17, 23:15:

Здравей. Продължаваш да се луташ - просто, нещата не се случват за 3 месеца! Ти си на 17 години, казаха ти се много варианти - просто следвай нещо редовно и това е! Няколко години редовно спортуване и ще си ОК. Нещата не се случват от днес за утре - това е истината

Така е! Но аз все не мога да намеря точното. А, ако го намеря, има все такива, които да ми кажат, че не е ок.

Bart Simpson

24.07.17
02:18

Винаги ще има някой,който да ти кажече си в грешка,давай на проба грешка,докато си изчистиш и сътвориш програма,която да дава резултати.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1