28.07.17
21:32
Здравейте! Аз съм момиче на 13 години. Ходя на крос фит 2 пъти седмично, отделно тичам на пътека минимум 40-45мин.на 10 скорост . Общо взето тренирам около 3-4 пъти седмично... Не ям никакви боклуци, мазно, пържено и т. н, но в момента съм при баба и дядо и следователно не ходя на тренировки...на всичкото отгоре се разболях от шарка и съвсем не съм тренирала от седмица... и тази вечер нещо ми стана и ядох сладолед(ягодов-,,био’‘, е, поне така пише)-182ккал.на 100 гр., аз изядох цялата кутия(323гр.)това са около 600ккал...а през деня съм яла ок. 1100ккал. без него. Та, въпросът ми е дали ще ми стане нещо, то че е много , много е, ако съм на тренировка не са много калориите, но сега като не ходя на крос фит...мисля че има голяма разлика... Между другото, висока съм ок. 160см.и тежа 42кг.(ако има значение) Ще се радвам да получа отговор, защото страдам от гузна съвест😂, въпреки че не усещам никак да съм преяла... 😕
29.07.17
00:45
Спокойно.Тялото може и да се разтоварва от време на време,но в никакъв случай да не се прекалява.Всичко в много количества е вредно.Ако си по-добре може да отидеш и да потичаш.Ще компенсираш,когато се върнеш 🙂
Здравей!
Първо - теглото ти е твърде ниско за височината. Естествено ли си така или си сваляла килограмите.
Второ - калориите ти за поддръжка на тегло са толкова, колкото си изяла СЪС сладоледа, предвид описанието на физическата ти активност, възрастта и височината ти.
Трето - вместо да се притесняваш от калории, притесни се защо това те притеснява. Храната и вината са две неща, които не трябва да имат нищо общо в главата на човека.
30.07.17
20:33
Попринцип през последните 2 години свалях килограми,бях 48,след това станах 42,след това 37(бях почти веган)и след като започнах да консумирам месо,повече млечни продукти и яйца изведнъж пораснах с 10см.и в момента съм 42кг.Притеснението ми е,че цяла седмица си бях вкъщи, въпреки че 2 пъти правих домашни кросфит тренировки и други упражнения по 20мин.,но...не е като да съм активна през целия ден +професионални тренировки...
31.07.17
08:42
Нищо няма да ти стане от това, че си изяла 300 г сладолед.