Фитнес

Темата е заключена.

29.07.17
19:35

Хора на 14 съм тежа 60 кг и съм 1.71. Тренирам от 2 години близо в нас и направих гърди,плочки,крака,ръки и така. Не знам защо, но наскоро започнах да ходя  в фитнеса и започвам да избивам комплекси как изглеждам, какво ще си помислят другите и така. Също избивам комплекси, че не съм най-коравия там и ми е някво неловко.

29.07.17
19:36

Искам да спра да се притеснявам и комплексирам за външния си вид, може ли да ми дадете някакви съвети.

Мнението беше редактирано от Grucki Bog на 29.07.17 19:42.

Carbohydrate

29.07.17
20:13

това е защото си мислиш, че си нещо, като си нищо.....Не трябва да мислиш в тази посока! Борбата трябва да е насочена, както и мислите ти, само и единствено към теб. Тоест, да се сравняваш само със себеси сега и себе си, какъвто искаш да станеш. Това е! Просто е))).

Никога няма да си най-коравия. Винаги ще има някой по-голям и нацепен. Не оставяй това да те притеснява, а напротив - използвай го като стимул, за да растеш и прогресираш.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1