Усещам болка в рамото докато тренирам

Здравейте.Докато правя упражнението повдигане на дъмбели пред тяло лявото рамо ме боли.Също така на още няколко упражнения лявото рамо ме боли за разлика от дясното на което не усещам никаква болка.Докато загрявам правя кръгови движения и през това време лявото рамо изпуква постоянно без да спира.През останалото време нямам никакви болки в рамото.Само докато тренирам усещам болка в рамото.Според вас сериозно ли е и какво да направя?

30.07.17
10:46

Понякога и на мен ми се случва, но не знам на какво се дължи 🙂

30.07.17
11:30

Според мен и моя опит имаш стара травма някаква в сухожилие и се обажда от специфично натоварване. Тренирай с там специално, където усещаш болката с килограми, при които не усещаш силен дискомфорт и с времето мускулите наоколо ще заякнат достатъчно да поддържат цялата система и все по- рядко ще те боли. Няма какво да направиш, нито мазила ще помогнат, нито пък ако ходиш по доктори нещо ще направят.

KD

30.07.17
11:45

Много е важно загряването... Примерно при мен, ако не загрея рамената поне 10 минути, докато се набирам усещам болки в рамената, и то ужасни.. Загрей ги тея рамена по-добре.. Отдели повечко време за загрявка. Лично и мой приятели имат проблеми с рамената и им казвам да загряват повече и се получава. Отдели примерно 10 минути за загрявка на рамото, ама една добра, качествена загрявка. Дано се получи 🙂

Много благодаря на всички.Следващият път ще го загрея много хубаво и се надявам скоро болките в рамото да спрат.

Bart Simpson

31.07.17
02:11

Аз например имах проблем с пуул оувър-а,само и единствено с него.
Спрях го въпреки това натоварвам раменете достатъчно и когато изолирах това упражнение болката отмина и не се е появявала отново.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 31.07.17 02:12.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1