Тренировъчна програма

Здравейте,имам въпрос към дамите по специално и не само.Тренировачната ми програма е такава 1-ви ден крака и завършвам с кардио,2 ри ден гръб и корем,3 -ти ден гърди и корем,4-ти ден крака и рамо,5-ти ден бицепс и трицепс като винаги завършвам с кардио около 15-20 мин и един път в седмицата след силовата тренировка правя високо интензивно кардио.Включвам и всеки ден различни видове ритници със собствено тегло и на машина.Но изпълнявам тази програма от близо 7 месеца иска ми се да я сменя но все не успявам да се ориентирам как искам да кажа че целта ми е да сваля мазнини което става с храненето но искам и да разнообразя малко тренировачната си програма.Може ли някакви съвети как примерно да комбинирам гърди и бицепс и т.н предварително благодаря 🙂

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1