Проблем със съня.

Ross Vile

06.08.17
19:28

Здравейте.

От 2,3 месеца насам, от както започна лятото имам сериозен проблем със съня. Някои вечери всичко е нормално и си заспивам без проблем, но други се въртя по 4, 5 часа и накрая може дори да не успея да заспя. Преди можех да спа на всякакви места (в колата, на публични места и тнт.), сега това дори не мога да си го представя, аз едвам заспивам в идеална обстановка. Много е странно цялото чувство, понеже сънувам много сънища, а имам чувството, че съм буден. В някакво междинно състояние съм (то тогава и се сънува), но не мога да си взема дълбок сън. Общо взето проблемите са 2 - трудно заспиване и непълноценен сън.

Ужасно ме тревожи цялата тази работа, след като се събудя след 4,5 мизерни часа сън, целият ден съм скапан. Пия и мелатонин, ама не помага много.

Имате ли някакви препоръки? Възможно ли е да е от жегите? От стрес?
Ходих на лекар и ми изписа преспивателни, но ми се иска да пробвам по друг начин първо.

Ще съм ви много благодарен, ако ми помогнете!

Темата беше редактирана от Ross Vile на 06.08.17 19:28.

Carbohydrate

06.08.17
19:34

Ако животните можеха да пишат, то иди разбери от кой е написано, та и от твоя пост не стана ясно от кой е написан)))...Трябва информация за човека, колкото повече, толкова по добре!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1