крака и глезени

14.07.05
19:26

здравеите.
искам да ви попитам за болките в колената и глезените.
от доста време чувствам нещо което не е точно болка, а по скоро някакво неприятно напрежение в тях. примерно когато спя, колената ми не трябва да се опират в леглото, защото ме болят.
при глезените е кажи речи същото.
от какво може да произлиза проблема и да спра ли да тренирам краката?

14.07.05
19:28

що не земеш да отидеш на лекар а???

14.07.05
19:30

Това е някъкъв проблем с костите и най-добре отиди на лекар.Може да си ги претоварил,може да е липса на Калций може да са много работи.Най-добре се посъветвай с лекар

14.07.05
19:35

океи
благидаря за съвета :D

14.07.05
19:44

И аз имах проблем с колената и ходих на травматолог преди известно време. Оказа се, че няма нищо сериозно освен претоварване. Каза да взимам Артрогард профилактично за ставите. Но категорично ми каза да не правя клекове и от тогава не съм правил.  :cry:

14.07.05
22:37

mugatu, на колко години си, някой считат, че от 12 до 16 някъде е нормално да има някакви болки и т.н. от нарастване и един вид наместване на ставно костната структура, но по мое мнение не е.

Предлагам ти:
1) ОТИДИ НА ЛЕКАР, белким ти каже, нещо умно
2) взимай мултивитамини и минерали/Центрум или някакви други качествени/
3) Храни се като хората, ако се храниш добре, може да си набавяш всичко от храната, въпреки, че доста малко хора познавам, които да се хранят толкова добре, че да нямат нужда от добавки...
4) вниамвай какви спортове и тренировки правиш, да не си трошиш излишно ставите и костите, че не са ти за 1 ден , нали се сещаш ;)

Дано се справиш с проблема, а той очевидно не е много елементарен.

—————————-

ИЗвинявайте за отклонението, но колко струва  Артрогард??
Все ми се иска да взимам нещо профилактично за стави и хрущяли, пък тука все някакви боклуци има... Някакви акули и т.н., които са пълен въздух под налягане.

Абе не познавате ли някой щангисти и т.н., какво взимат те??

Ще съм благодарен ако ме светненте, да не правя нова тема.

15.07.05
18:54

тпд на 19 съм.
не вервам да е от растежа щот височината не ми се е променила много от преди няколко години.
може да е от килата дето качих миналата година.
започнах за маса и качих 25 кг постоянни. ама незнам, требва да се иде на доктор.
а пък за щангистите - да познавам един дето взема само юфка и варени картофи и е много як :)

15.07.05
21:32

[quote author=“mugatu”]тпд на 19 съм.
не вервам да е от растежа щот височината не ми се е променила много от преди няколко години.
може да е от килата дето качих миналата година.
започнах за маса и качих 25 кг постоянни. ама незнам, требва да се иде на доктор.
а пък за щангистите - да познавам един дето взема само юфка и варени картофи и е много як :)

Е... ;) То, от щангист до щангист има разлика. Аз питам за някой сериозен спортяга, а мисля, че е пределно ясно, че големи постижения се гонят и с големи режими, които включват и някои добавки. Питам конкретно за стави и хрущяли и т.н.

Иначе си ми набор, явно. :) Определено ще е от развитието ти това нещо. Не казваш точно а колко си ги направил тези 25, но това е СУПЕР сериозно качване, не е безобидно. Бегай при лекаря, мен ако питаш, защото ми звучи кофти работа ... тезни болки...

Моли се да е нещо оп-безобидно свързано с развитието на тяло и т.н., но ... Лекар.

Пожелавам ти къмсет!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1