09.08.17
22:36
Здравейте.
На 31г съм и съм 74кг. 161см
Винаги съм била в добра форма и спортувам доста.
След раждането на детето ми свалих 12кг, но след това върнах 6.
Не си доспивам, ям 2-3 пъти на ден и по малко.
Храна:
Спазвам режими от преди тип:
От 19-20ч до 12 на другия ден не ям.
Ям предимно плодове или заквасена сметана ако не мога да издържа преди 12.
Не мога без сладко, защото припаднах няколко пъти. Не си представяйте шоколад, сладолед, вафли или бисквити.
При нужда хапвам фъстъчено масло. Е, и торта 3-4 парчета в годината.
Движение:
4-8 часа съм в непрекъснато движение, такава ми е работата.
Три пъти в седмицата кардио по 1,5ч в доста задушна зала. Ходя на народни танци шест години. Или заменям репетиция с тичане или скачане на въже, или аеробика, зумба.
До 8ми месец на бременността бях качила 8кг, но след това се установи, че бебето е много малко и ме сложиха 3 седмици на системи и протеини за пиене.
За тези три седмици качих още 14кг.
По съвет на лекарски екип бях два месеца на извара и черен шоколад, за са набавям желязо уж след операцията и да изхвърля водата от тялото си.
Имаше малък успех, после върнах тренировките, работата, но една година по-късно изглеждам ужасно!
Последната ми надежда е да се опитам да катализирам процеса от вътре с добавка.
Пробвах Л-картитин, но се чувствах ужасно.
По същия начин се чувствам от коефеин и зелен чай.
Именно за това моля за съвет какво да правя и кой продукт да си взема?
Дали още не съм се съвзела от раждането или протеините, които пих и лекарствата нещо да ме бъгват?
Правих изследвания, всичко е ток.
Голям роман стана, но съм в безизходица...
Благодаря ви!
Темата беше редактирана от Vera Valerieva на 09.08.17 22:36.
10.08.17
08:21
Колко време е минало от раждането?
Кърмиш ли?
Напиши два примерни дни с храна.
10.08.17
08:28
И на мен ми се струва, че не ядеш достатъчно, но затова е добре да опишеш няколко примерни дни, както е споменала Dizzy.
Не търси добавки на първо време. Други неща са по-важни - хранене, сън и нива на стрес.
10.08.17
23:17
Не съм кърмила никога.
Спряха ми кърмата с лекарства, защото детето беше в куфиоз, а и бях две седмици на диазепам, поради лекарска простотия.
Мина една година.
Примерно днес какво ядох:
Две шепи ядки бадеми сурови 11ч
Кофичка кисело мляко с резан пъпеш 13ч
Домат, краставица и чушка без подправки 15ч
Диня два резана17ч
Едно пилешко крилце и домат 19ч
Пия над 3л вода всеки ден.
10.08.17
23:22
Храната ми от вчера:
Пъпеш незнам колко, че беше на кубчета 10ч
Хляб от лимец 12ч
Ориз със зеленчуци 100гр и Салата 16ч
Три лъжици фастъчено масло 17ч
Едно долно бутче 18:30ч
11.08.17
07:53
Прави впечатление, че общото количество протеин е много ниско, както и полезните мазнини.
Основно караш на плодове. Като брой храненията ти изглеждат много, но всъщност като хранително съдържание не е съвсем така.
Опитай се да структурираш 3 основни хранения например, във всяко от които да има порция протеин, като можеш да почерпиш идеи от това ръководство.
11.08.17
09:07
казано от Vera Valerieva на 09.08.17, 22:36:
Пробвах Л-картитин, но се чувствах ужасно.
По същия начин се чувствам от коефеин и зелен чай.
Именно за това моля за съвет какво да правя и кой продукт да си взема?
Това по-долу мисля не съдържа нито кофеин, нито зелен чай.
В момента го пия и има ефект, ако се спазва хранителен режим, съчетано с тренировки:
https://shop.bb-team.org/muscle-tech-platinum-pure-cla?sku=4055
Мнението беше редактирано от Деян на 11.08.17 09:15.
11.08.17
11:41
Благодаря ви много :-)
Относно протеините, след Коледните пости, на които пробвах да сваля тегло без протеин, изкарах 6 месеца предимно на протеини.
Юни тежах точно +6кг от на Коледа.
Толкова съм и сега.
Пробвах и на три хранения
12-16-20ч.
Относно продукта, мисля, че точно какъв търся, защото не стимулира нервната система и няма ефект върху кръвното.
11.08.17
12:14
престуктурирай си храненията: храна до 18 часа и първото ядене е сутрин, след ..... щях да напиша кафето, но ти не пиеш)
иначе, информацията е оскъдна и не достатъчна, за да се каже точно от какво имаш нужда...
11.08.17
12:24
казано от Vera Valerieva на 11.08.17, 11:41:
Относно продукта, мисля, че точно какъв търся, защото не стимулира нервната система и няма ефект върху кръвното.
Щом търсиш да няма ефект върху кръвното, гледай само липотропни фет бърнари /какъвто и съм ти предложил/, но не и термогенни. При тях страничните ефекти са доста повече и заради това спрямо хора, които имат проблем с кръвно, сърдечна дейност и т.н., се препоръчват липотропни.
За този MUSCLETECH - HYDROXYCUT CLINICAL - CAFFEINE FREE също отзивите са много добри, но нещо напоследък в който и сайт да влезя да поръчам, казват, че е изчерпан и следва да се чака. Не съдържа нито елкарнитин, нито зелен чай, нито кофеин.....поне от съставките не видях за последните две, а за елкарнитин със сигурност. Преди време си го бях поръчал, тъй като нещо елкарнитина не ми понесе добре. Пих един път самостоятелно елкарнитин и може и от марката да е, не знам, ама го спрях. Та затова пробвах този продукт, но не бях много сериозен с храненето и тренировките, като не го взимах и редовно.
Мнението беше редактирано от Деян на 11.08.17 12:25.
11.08.17
19:31
Благодаря ви за отговорите и съпорта!!!
Ще опитам да подобря храненето си, състава и часовете, но ще си взема и добавката.
Дано скоро започна и да спя по повече от 3-5часа на 24 ;-)
Много искам да имам снимки преди и след, а не както сега - в обратната пропорция ;-)