11.08.17
10:51
Здравейте,
Поразчистих в нас и се оказа, че имам място за малък домашен фитнес, но ми трябва вашата помощ. Бих искал да си взема следните неща
- Велоергометър
- 2 дъмбела регулиращи тежести (до 40 кг на дъмбел общо 80)
- лост голям (имам си лежанка)
Това, което бих искал е да мога да използвам тежестите за дъмбели и за лоста. Има ли такива тежести или по-скоро дъмбели и лостове, които се продават от една и съща компания с едни и същи параметри и бих могъл да преизползвам тежестите?
В случай, че не може ще ми трябват и тежести за лост до 80 кг.
В допълнение ме интересува знаете ли къде мога да си взема всички тези неща накуп и да е на изплащане. Идеята ми е да взема всичко накуп и месечната такса да ми е като такава за фитнес или дори малко повече (50-60 лв). И ме интересува дали това е реалистична цел за 50-60 на месец да си взема тези неща.
Благодаря ви предварително!
Има такива лостове за дъмбели, които са с фи наотвора като на олимпийските лостове. Вече трябва да си прецениш по колко килограма искаш да правиш единлост и какви точно дискове да си вземеш да не става много дълбока нишата където трябва да хванеш - ако ползваш дискове с голяма обиколка ще си ограничен донякъде в движенията си.
Относно разсроченото плащане, пробвай с бърз потребителски кредит или кредитна карта.
Всичките тия неща можеш да ги вземеш от спортен магазин в доста молове има такива магазини предлагат какви ли не спортни уреди лостове,дъмбели. Плюс това можеш да си ги вземеш на изплащане,ай късмет.
12.08.17
20:29
https://www.olx.bg/ad/2-00-kg-tezhestinovi-dambeli-giri-s-gumirani-tezhesti-dambel-novi-tseni-ID4MN0G.html#dda1d30997;promoted
1 дъмбел лост(фи30) е към 15 лева.
Събира до 4 диска по 10 кг, но зависи и от вида на дисковете.
Скоро трябва за повече килограми, по-скоро някой трябва да ти го направи.
Прав лост фи30 - по-дълъг за да ти пасне - 100тина лева.
Дискове - по магазините са на 3.30 лв на килограм, поне вчера питах в един. В олх редовно разпродават гумирани на доста добри цени, но досега съм купувал само от магазини.
За дискове, като за начало е добре да имаш:
4 х 10 кг
4 х 5 кг
4 х 2.5 кг
4 х 1.25 кг
После си купувай 15ки и 20 ки по двойки.