Съвет за намиране на уреди и тежести за домашен фитнес

11.08.17
10:51

Здравейте,
  Поразчистих в нас и се оказа, че имам място за малък домашен фитнес, но ми трябва вашата помощ. Бих искал да си взема следните неща
 
  - Велоергометър
  - 2 дъмбела регулиращи тежести (до 40 кг на дъмбел общо 80)
  - лост голям (имам си лежанка)

Това, което бих искал е да мога да използвам тежестите за дъмбели и за лоста. Има ли такива тежести или по-скоро дъмбели и лостове, които се продават от една и съща компания с едни и същи параметри и бих могъл да преизползвам тежестите?

В случай, че не може ще ми трябват и тежести за лост до 80 кг.

В допълнение ме интересува знаете ли къде мога да си взема всички тези неща накуп и да е на изплащане. Идеята ми е да взема всичко накуп и месечната такса да ми е като такава за фитнес или дори малко повече (50-60 лв).  И ме интересува дали това е реалистична цел за 50-60 на месец да си взема тези неща.

Благодаря ви предварително!

12.08.17
13:35

Има такива лостове за дъмбели, които са с фи наотвора като на олимпийските лостове. Вече трябва да си прецениш по колко килограма искаш да правиш единлост и какви точно дискове да си вземеш да не става много дълбока нишата където трябва да хванеш - ако ползваш дискове с голяма обиколка ще си ограничен донякъде в движенията си.

Относно разсроченото плащане, пробвай с бърз потребителски кредит или кредитна карта.

12.08.17
19:32

Всичките тия неща можеш да ги вземеш от спортен магазин в доста молове има такива магазини предлагат какви ли не спортни уреди лостове,дъмбели. Плюс това можеш да си ги вземеш на изплащане,ай късмет.

12.08.17
20:29

https://www.olx.bg/ad/2-00-kg-tezhestinovi-dambeli-giri-s-gumirani-tezhesti-dambel-novi-tseni-ID4MN0G.html#dda1d30997;promoted

01.10.17
13:02

1 дъмбел лост(фи30) е към 15 лева.
Събира до 4 диска по 10 кг, но зависи и от вида на дисковете.
Скоро трябва за повече килограми, по-скоро някой трябва да ти го направи.
Прав лост фи30 - по-дълъг за да ти пасне - 100тина лева.
Дискове - по магазините са на 3.30 лв на килограм, поне вчера питах в един. В олх редовно разпродават гумирани на доста добри цени, но досега съм купувал само от магазини.
За дискове, като за начало е добре да имаш:
4 х 10 кг
4 х 5 кг
4 х 2.5 кг
4 х 1.25 кг
После си купувай 15ки и 20 ки по двойки.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1