Избор и тайминг на хранителни продукти

21.08.17
21:18

Здравейте,реших да почна по-сериозен хранителен режим и ми трябват малко насоки.Ще изглежда горе-долу така.
Хранене 1:Изолат+пъпеш/портокал
Хранене 2(час след 1):овесени ядки+яйца
Хранене 3:Месо+кафяв ориз/булгур+салата(в зависимост от сезона)
Хранене 4(преди трен):Ябълка/портокал
След трен. изолат
Хранене 5(след трен):Месо,кафяв ориз/булгур,салата
Хранене 6:Извара+????
Тук не се споменават количества.Чудя се ядките от които трябва да си набавя мазнини къде да ги включа,май сутрин и вечер ?
Изварата пълномаслена или обезмаслена да е(тук много хора спорят).Имам възможност да си взимам домашно краве/овче/козе мляко,къде да го вкарам,освен сутрин при протеина.Дано не съм пропуснал нещо.
Благодаря.

казано от Иван Божилов на 21.08.17, 21:18:

Здравейте,реших да почна по-сериозен хранителен режим и ми трябват малко насоки.

Според мен:
- много сложно го правиш, няма нужда
- хранене 1 и 4 са напълно излишни (особено ако си преценил храната адекватно)
- изварата нека да е пълномаслена, не виждам място за спор
- ядките - където ти е приятно, в някое от основните хранения

Иван

21.08.17
21:41

Много ги мислиш нещата....след години, защото предполагам сега си млад, ще видиш, че нещата не са толкова сложни (а може и нищо да не видиш, нямаме идея за IQ-то ти - шанс е общо взето). Спазвай принципи, а не режими/диети. Успех

Мнението беше редактирано от Иван на 21.08.17 21:43.

22.08.17
01:14

Досега винаги съм спазвал някой прости принципи и не съм се задълбочавал.Просто сега реших да започна сериозно,а и искам наистина добри резултати.Колко да съм млад,на 24 съм,а на 16 влезнах за първи път в фитнес.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1