Здравословен живот.

27.08.17
08:29

Здравейте, нова съм тук, нека да започна с това, че съм момиче на 15 години, тежа 59кг и съм висока 164см. Утре е понеделник и както съм си казала от утре започвам здравословен начин на живот и с това нямам предвид тренировки и прием на плодове и зеленчуци, а изцяло промяна в начина ми на живот. Това включва добър сън, прием на храна с по-малко или никаква захар, ще намаля солта и каквито и други подправки, повече тренировки разпределени по график ( напр: понеделник- крака , вторник- корем и тн) мисля, че схванахте. Другото нещо което искам да направя е да тичам всяка сутрин и отделно да си тренирам ( крака, корем, дупе). Вие как се мотивирате? Аз лично обичам да си разглеждам някакви снимки свързани с тази тема.☺ Надявам се бързо да свикна и да бъда редовна тук.
                      27.08.2017г.

Добре дошла и честит дневник! 🙂
Надявам се да ти бъде полезен.

Да вметна, че все пак имаме нужда от сол.
Защо смяташ, че подправките са лошо нещо?

27.08.17
22:00

Здравей, радвам се че отговори в моят дневник. Така не мисля, че са лошо нещо просто искам да изключа някой подправки, а солта да намаля защото съм чувала, че не е полезно за зрението, макар че аз обожавам сол ям дори динята си със сол колкото и странно да звучи вкусно е 😂

Мнението беше редактирано от М. Христова на 27.08.17 22:01.

Bart Simpson

27.08.17
23:08

Аз ползвам само розова или Хималайска сол у дома, но повечето розова сол в БГ е от румънски солници.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 27.08.17 23:38.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1