Възтановяване след атроскопия на скъсан медиален менискус

Здравейте!Точно преди 10 дена претърпях  атроскопия на скъсан медиален менискус.Интервенцията беше извършена в МК БЕРОЕ в Стара Загора от др.Методиев.Беше от отсранен част от медиалния менискус,след което беше направено заглаждане с шейвър.Мисля си,че всичко мина много добре...големи благодарности към доктора-скромен, човече и наистина много добър в сферата си.След 48 часа ми махнаха дренажа,биха ми една инжекция “коктейл”..и ме изпис аха.Около две седмици ми казаха да не стъпвам с този крак и да ходя из вкъщи със патерици...И след 14 ден да отида да ми извадят конците.Самия доктор ми каза дотогава да си правя движения с крака,без да го натоварвам с собствената си тежаст. Така състоянието ми след 10 ден е добро,естествено няма как само с патериците да се мотам из вкъщи...правя и по няколко крачки и без тях.Значи болки при стъпването няма,чуства се лека нестабилност в коляното...леко куцу кане, нищо притеснително според мен.Да видим след махането на конците и хвърлянето на патериците как ще продължи възтановяване то. На 43 години тренирам от над 20 години тренирам непрофесионално в фитнес.Травмата  е след интензивно кардио -катерене по стълби...бях около 105 кг.Знам,че е голяма глупост това...Но станало вече,Ще бъда благодарен ако има колеги претърпели такава интервенция...как се чустват,колко време се възтановявха ,след колко време се върнаха към нормалния начин на натоварване...Последно-болката,която беше преди операция от към вътрешната страна на коляното. ..поне засега я няма.

Темата беше редактирана от Светозар Нейчев на 27.08.17 14:27.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1